Házikó homokozóval Square Playhouse Pretty Blue Smoby 2 ablakkal elhúzható zsalugáterrel és UV védelemmel 24 hó-tól

Termék leírása

Square Playhouse házikó homokozóval a francia Smoby gyártótól gyerekeknek 2 éves kortól. A házikó elülső részében félajtó található, oldalfalai 2 ablakkal, redőnyökkel és eltolható zsalugáterrel rendelkeznek, ezeken keresztül a gyerekeket kellemes szellő hűsíti a forró nyári napokon. A kék, zöld, fehér és szürke színkombinációban tündöklő házikó modern és időtlen benyomást kelt, kertek, udvarok dísze lesz. Felületét UV szűrő védi a kifakulástól.

A házikóhoz egy többfunkciós homokozó tartozik, melynek segítségével a gyerekek megtanulják a növénynevelés és ízletes zöldség termesztés alapjait. A homokozó 4 erős és ellenálló műanyag falból áll, részét képezi a védőszőnyeg is, amely elszigeteli a homokozót a talajtól. A 76*76*17 cm méretű homokozó akár 75 kg homokot is képes befogadni, és lehetővé teszi a különböző homokvárak és alagutak felépítését saját fantázia és képzelet szerint. A termék egyúttal kertként is szolgálhat, amelybe 60 liter földet önthetünk.

A házikó első osztályú műanyagból készült falai ellenállnak az időjárás viszontagságainak és stabilitást biztosítanak a kuckónak. Lekerekített élei garantálják a biztonságos játékot, műanyag felülete bársonyos tapintású. A minőségi házikó méretei 98*110*127 cm, magassága 127 cm, teljes hossza 110 cm. A kerti házikó kültéri, beltéri használatra is alkalmas, egyszerűen összerakható és szétszedhető, ezáltal nagyon helytakarékos.

A házikó valósághű kialakításához a speciális dombormintázat is hozzájárul, amely valódi építőanyagot imitál. A zöld falon virágtartók és állatok láthatók, a bejárati ajtó felet a Smoby felirat mellett két pillangó tündököl. A gyerekek a házikóba a kék színű félajtón át jutnak be, a házikó falán lévő egyedi nyílásokon keresztül figyelhetik a környéket. A redőnyökön keresztül a házikóba friss levegő áramlik, ráadásul félárnyékot biztosítanak. A szürke tetőt tetőburkolat imitáció teszi realisztikusabbá.

A homokozóval kiegészített házikó több gyerkőc játékát teszi lehetővé és szórakoztató módon fejleszti a logikai gondolkodást és kommunikációs készségeket. A saját kertben való tevékenykedés hozzájárul a természettel való pozitív kapcsolat kialakításához, ráadásul játék közben a gyerekek friss levegőn töltik az időt és erősítik immunrendszerüket. Kertészkedés során közelebb kerülnek a felnőttek világához, fejlesztik finom motorikájukat, nő felelősségtudatuk.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos játékot és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A Smoby játékok a legjobb választás minden gyermek számára.

Jellemzői

  • minőségi műanyag házikó
  • 2 ablak redőnnyel és eltolható zsalugáterrel
  • erős és stabil szerkezet
  • homokozó és veteményeskert 2in1
  • minőségi francia termék
  • lekerekített élek, bársonyos tapintású műanyag
  • gyerekeknek 2 éves kortól
  • tágas, több gyermek játékához alkalmas
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek174*110*127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei99*24*115 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzelená,tyrkysová
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.