Babacenter Baby Nurse Doll's Play Center Smoby háromrészes 23 kiegészítővel

Termék leírása

A Baby Doll´s Play Center játékbaba házikó egy időfeletti tӧbbfunkciós gyerekjáték, mely sokféle játéklehetőséget tartogat a kis dadusok számára kedvenc játékbabájukkal való játszadozás során. Babaszoba játékbabának kiváló ajándék kislányok számára már 3 éves kortól. A három részből álló házikó hatalmas teret biztosít a babával való mókázáshoz. Az édesanya szerepébe bújt kislány játékbabáját a fürdőszobában mosdathatja, mely a limitált Arany sorozatból származó zuhannyal felszerelt rózsaszín káddal van berendezve. Természetesen nem hiányozhat a pelenkázó pult sem a fürdőszobából, mely a kiskád mellett kapott helyet. A játékbaba étkeztetése a konyhában lévő etetőszékben végezhető. Miután a baba pocakja tele van, az édesanyja a hálószobában található bӧlcsőbe teheti le megpihenni imádott játékbabáját. Bölcső felett szivecskés és kismadaras kiságyforgó szenderíti álomba a babácskát. A szürke részletekkel kiegészített játék babaház a rózsaszín csodálatos árnyalataiban tündököl. A babaházban egy fantasztikus babacenter rejlik, melyben a baba és a mamája is megtalálnak mindent, amire szükségük van. A házikó 42 cm magas babának alkalmas, mely nem képezi a csomag tartalmát.

A konyhácskában egy mosogató és 23 kiegészítő áll a csöppség rendelkezésére. A tartozékok kӧzӧtt megtalálható a fedeles lábas, szív alakú kistányér kiskanállal, cumisüveg és babatáp, babasampon, hőmérő és más nélkülözhetetlen kiegészítők. Természetesen fontos részét képezi a mikrohullámú sütő is a babaháznak, melybe előmelegíthetőek a finomságok a játékbaba számára. A babaház tágas rakodóteret biztosít, mely szintén ideális a kiegészítők tárolására. A hálószoba éjjeli lámpával és képkerettel van felszerelve, melybe a kis anyuka és bájos játékbabájáról készült közös fotó illeszthető bele. A babaház előnye a helytakarékossága, mivel egyes részei egyszerűen ӧsszecsukhatók.

Kerekeinek kӧszӧnhetően a gyermek bárhová magával viheti kedvenc játékát, vagy olyan helyre tárolhatja el, ahol nem foglal sok helyet. A házikó magassága ӧsszecsukott állapotban 72 cm, teljes méretei szétnyitott állapotban 150*71*72 cm. Szerezzen ӧrӧmet gyermekének ezzel az egyedi játékkal. Játékbabáról való gondoskodás a babázás fontos része, melynek során a kis dadusok magukra öltik a szülő szerepét. A babával való játék fejleszti a gyermekek kognitív és motorikus képességeit és ӧnállóságukat. Játék kӧzben a kislányok felӧltik az édesanya szerepét és úgy játszanak a játékbabával, akár a saját élő kisgyermekükkel, etetik, fürdetik, átpakolják, álomba ringatják őt. A babázás fontos szerepet játszik a kommunikációs és nyelvi képességek tӧkéletesítésében is egyaránt.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készültek, mely megfelel a európai minőségi szabványoknak. A Baby Doll´s Play Center játék babaház egy csodálatos és egyedi játék a maga kategóriájában, mely garantálja kis hercegnője hosszan tartó szórakozását kedvenc babájával. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden csӧppség figyelmét elnyerik, ezért ideális ajándéknak minősülnek a legkisebbek számára is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek150*71*72 cm
Termék magassága72 cm
A csomagolás méretei80*23*63 cm
Teljes hosszúság150 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,1 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság32 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.