Házikó Jóbarátok elegáns színekben Friends House Evo Playhouse Smoby bővíthető padlóburkolattal

Termék leírása

Jóbarátok Friends House Evo Playhouse a francia Smoby gyártó legújabb tagja. A tágas házikó elegáns színekben gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Méreteinek köszönhetően több gyerkőc játékát teszi lehetővé. A házikó része a dupla tető, hátsó félajtó, bejárati ajtó kulccsal és kukucskálóval. Remek kiegészítőnek minősül az elektronikus csengő is, amivel a vendégek jelzik érkezésüket.

A házikó homlokzatán praktikus nyitható postaláda található, a pompás kilátást 6 ablak és 2 db 360 fokban fordítható redőny teszi lehetővé, ezek biztosítják a friss levegő áramlását a forró nyári napokon és a beérkező napfény szabályozását is. A házikó valósághű kivitelezése, dombormintázattal ellátott felülete valamint a cica és madarak ábrái lenyűgözik a gyerekeket. A kis lak hátsó részében a félajtó felett lévő rácsot madárház imitáció díszíti. A gyerekek örömére szolgál a 2,4 m2-es csúszásmentes műanyag padló is, amely védi a kicsik lábát a szennyeződéstől.

A házikó ellenálló műanyagból készült, amely tapintásra nagyon kellemes. A fehér, zöld, szürke és bézs színek kombinációja első látásra elvarázsolja a gyerekeket, az UV szűrő megvédi a színeket a kifakulástól. A házikó dupla műanyag falai ellenállnak az erős szélnek és kellemetlen időjárásnak. A tető alatt 3 tetőtéri ablak található, ezek is hozzájárulnak a házikó valósághű megjelenéséhez.

A kis kuckó teljes méretei 176*115*162 cm, magassága 162 cm. A nagy műanyag részek és csavarok segítségével gyorsan és egyszerűen összeszerelhető. Szétszedés után nem foglal sok helyet. A házikóban való játék segíti a szocializálódást, fejleszti a kommunikációs készséget, fantáziát, kreativitást. A szerepjátékok során a gyerekek gondoskodnak a házikóról, ezáltal is nő felelősségtudatuk.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos játékot és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok ösztönzően hatnak a fantáziára, képzelőerőre, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Jellemzői

 • tágas kerti házikó
 • kiegészítőkkel bővíthető
 • valósághű külcsín
 • kültéri, beltéri használatra alkalmas
 • fiúknak, lányoknak 3 éves kortól
 • ellenáló, stabil szerkezet
 • erős dupla falak
 • UV szűrő a színek kifakulása ellen
 • teljes magasság 162 cm
 • bársonyos tapintású műanyag lekerekített élekkel
 • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek176*115*162 cm
Termék magassága162 cm
A csomagolás méretei118*25*59 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.