Termék leírása

Jóbarátok Friends House Evo Playhouse a francia Smoby gyártó legújabb tagja. A tágas házikó elegáns színekben gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Méreteinek köszönhetően több gyerkőc játékát teszi lehetővé. A házikó része a dupla tető, hátsó felezett ajtó, teljes bejárati ajtó kulccsal és kukucskálóval. Remek kiegészítőnek minősül az ereszcsatorna esővízgyűjtő tartállyal illetve az elektronikus csengő is, amivel a vendégek jelzik érkezésüket.

A házikó homlokzatán praktikus nyitható postaláda található, a pompás kilátást 6 ablak és 2 db 360 fokban fordítható redőny teszi lehetővé, ezek biztosítják a friss levegő áramlását a forró nyári napokon és a beérkező napfény szabályozását is. A gyerekek örömére szolgál a külső konyhácska 17 kiegészítővel és kültéri piknik asztal napernyővel, amelyek ideálisak a szerepjátékok során. A padon a gyerekek 4 társasjátékkal játszhatnak, ezekhez 4 játék figura és egy dobókocka is tartozik. A házikóhoz újratölthető napelemes LED lámpa is tartozik, amely biztosítja a fényt naplemente után is. A lámpa megfelel az IP54 vízállósági szintnek, praktikus fogantyújának köszönhetően egyszerűen szállítható.

A kellemes nyári felfrissülésről a Shower 3in1 zuhanyfej gondoskodik, mely a kerti locsolócsőre köthető és a gyerkőcöket 2 fajta stílusban frissíti fel - klasszikus és forgó. Kisfiúk és kislányok nagy örömmel öltik fel a kertész szerepét, előszeretettel veszik birtokba a 20l-es virágtartót és többfunkciós homokozót kiskerttel, melybe akár 75 kg homok, vagy 60 l virégföld is elfér. Zöld kerítés 2 virágtartóval még életszerűbb hangulatot visz a szerepjátékba. 

A házikó ellenálló műanyagból készült, amely tapintásra nagyon kellemes. A fehér, zöld, szürke és bézs színek kombinációja első látásra elvarázsolja a gyerekeket, az UV szűrő megvédi a színeket a kifakulástól. A házikó dupla műanyag falai ellenállnak az erős szélnek és kellemetlen időjárásnak. A tető alatt 3 tetőtéri ablak található, ezek is hozzájárulnak a házikó valósághű megjelenéséhez.

A kis kuckó teljes méretei 176*115*162 cm, magassága 162 cm. A nagy műanyag részek és csavarok segítségével gyorsan és egyszerűen összeszerelhető. Szétszedés után nem foglal sok helyet. A házikóban való játék segíti a szocializálódást, fejleszti a kommunikációs készséget, fantáziát, kreativitást. A szerepjátékok során a gyerekek gondoskodnak a házikóról, ezáltal is nő felelősségtudatuk.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos játékot és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok ösztönzően hatnak a fantáziára, képzelőerőre, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Jellemzői

  • tágas kerti házikó
  • kiegészítőkkel bővíthető
  • valósághű külcsín
  • kültéri, beltéri használatra alkalmas
  • fiúknak, lányoknak 3 éves kortól
  • ellenáló, stabil szerkezet
  • erős dupla falak
  • UV szűrő a színek kifakulása ellen
  • teljes magasság 162 cm
  • bársonyos tapintású műanyag lekerekített élekkel
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek176*115*162 cm
Termék magassága162 cm
A csomagolás méretei118*25*59 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.