Házikó Jóbarátok konyhával tágas Neo Friends House Smoby 2 ajtó 6 ablak piknik asztal és egyéb kiegészítőkkel is bővíthető 172 cm magas UV szűrővel

Termék leírása

Időtlen Jóbarátok Neo Friends House házikó a francia Smoby vállalat műhelyéből csúcsmodern dizájnban pompázik és nagyszerű kiegészítőkkel lett felszerelve, mely minden gyerkőcöt első pillantásra elvarázsol már 3 éves kortól. Rendkívüli méreteinek köszönhetően bőséges játékteret biztosít fiúknak és lányoknak, így testvérek és barátok együtt szórakozhatnak új kuckójukban. A házikó kéménnyel kiegészített dupla tetőszerkezettel lett kialakítva, 6 ablakon keresztül érkezik a napfény a kis kuckóba, melyek közül 2 zsalugáteres, és a gyerekek a postabedobó nyílással ellátott felezett ajtón jutnak be a kis birodalmukba. A forró nyári napokon sem kell aggódni, a házikó belterében mindig friss levegő veszi körbe majd a csöppségeket. De a részletekig átgondolt házikó sokkal többet kínál ennél a kis lurkóknak. 

Gyerekek kitörő boldogsággal ülnek le uzsonnázni, társasozni, rajzolni vagy éppen csak a mindennapi dolgaikat megbeszélni a piknik asztalkához, mely a házikón kívül, de akár a belterében is kihasználható. A vendégek az elektronikus csengőn tudják jelezni jöttüket, ami 2xAAA elemre működik(nem képezi a csomag részét). A házikó másik nagy éke a nyári konyhácska 17 kiegészítővel, így a gyerkőcökből pillanatok alatt kis szakács vagy kukta kerekedik, megismerkednek az egyes konyhai eszközökkel és megvendégelik egymást finomabbnál-finomabb ételekkel. Az elülső ablak alatt a virágtartó teszi még otthonosabbá a házikó környezetét, így kis kertésze saját virágokat vagy növényeket nevelhet benne. Kerti házikó valósághű benyomást kelt, felületét fa és tégla reliéfek díszítik, de a cica, kutyus és madár ábrák is hangulatosabbá varázsolják az egész környezetet. A hátsó rácsozott felezett ajtó felett madáretető imitáció is csak a házikó szépségét bizonyítja. 

Házikó a következő kiegészítőkkel bővíthető:

 • előkert virágtartókkal 
 • kulcsra zárható teljes bejárati ajtó postabedobó nyílással
 • ereszcsatorna tartállyal
 • műanyag padlóburkolat (3 szett)
 • napelemes lámpa
 • napernyő a piknik asztalkához

Gyermek házikó tartós műanyagból készült, mely éveken keresztül fogja gyermekeit szolgálni. Felülete sima, bársonyos a tapintásra. Kis kuckó fehér, zöld, szürke és piros színkombinációban pompázik, csodaszép kivitelezését majd az UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben. Házikó erős és stabil dupla falréteggel lett kialakítva, mely ellen áll az erős szélnek és az időjárás viszontagságainak egyaránt. A házikó nagy különlegessége, hogy a zsalugáterek 360° elforgathatóak, így a gyerekek maguknak tudják bállítani, hogy mennyi fényt engednek be otthonukba. A tetőszerkezet alatt 3 tetőtéri ablak is a házikó valósághű külsejét fokozza.

Méretei a házikónak 217*155*172 cm, teljes magassága 172 cm. Smoby házikó nagy műanyag falai nagyon egyszerűen és könnyen össze- illetve szétszerelhetőek. Helytakarékos, nem kell aggódni, hogy sok helyet fog bontott állapotban foglalni. A házikó beltere tágas és ergonomikus kialakításának köszönhetően nagy játszó terület nyílik meg a csemeték előtt. A házikóban töltött idő alatt fejlődik a kicsik kommunikációs képessége, a szerepjátéknak és a házikó ӧsztӧnző kӧrnyezetének kӧszӧnhetően bővül a szókincsük, szocializálódnak is egyaránt. A házikóról való gondoskodás közben erősödik felelősségtudatuk, mindig rra fognak törekedni, hogy a kis birodalmuk legyen a legszebb. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.

Jellemzői

 • nagy házikó kertbe
 • bővíthető további elemekkel
 • valósághű külcsín
 • beltéri és kültéri használatra egyaránt
 • fiúknak és lányoknak 2 éves kortól
 • tartós és maximálisan stabil szerkezet
 • dupla falrendszer
 • anti UV szűrővel  fakulás ellen
 • 172 cm magas
 • tágas, több gyerkőc közös szórakozására
 • bársonyos tapintású műanyag lekerekített élekkel
 • top francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek217*155*172 cm
Termék magassága172 cm
A csomagolás méretei150*40*88 cm
Teljes hosszúság217 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg34,50 kg / 39,5 kg
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 (not included)
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.