Házikó Jura Lodge Smoby 24 hó-tól

Termék leírása

Smoby Maison Jura Lodge gyerek házikó egyedülálló külsővel, amely már az első pillatanban elnyeri minden gyermek szívét. Szilárd és stabil dupla falakkal rendelkezik, melyek az erős szélnek és az időjárás más hatásainak is ellenállanak. A gyermek játszóház felülete egyedi anti UV szűrőt tartalmaz, mely védi a ház színeit a kifakulástól, így hosszú éveken keresztül szépek és élénkek maradnak. Az anti UV szűrő egyedisége abban rejlik, hogy a házikó több év után is úgy néz ki, mintha akkor lett volna kicsomagolva dobozából. A Smoby gyermek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető. Szétszedése után nem foglal sok helyet, így nem kell aggódnia, hogy útban lesz. A házikó stabilitásáért minőséges műanyagjai kezeskednek, melyek szilárdak és egyben ellenállóak is. A műanyag felülete selymes tapintású. Szélei lekerekítettek, így gyermeke nem tehet kárt magában. A Smoby Maison Jura Lodge gyermek házikó atipikus alakú, lágyan lekerekített falakkal, piros, zöld, fehér színkombinációban.

Újszerű egyszerűségével és tágas belső terével a legkedveltebb házikók közé tartozik. Belső alapjának méretei 128*117 cm és magassága 132 cm. Az ablakokon szürke-barna sötétítők helyezkednek el, szivecske díszítéssel. A hátsó ablak kerek, alatta fa és levelek díszítés húzódik. Gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. Ez az együlálló gyerek házikó hosszú éveken keresztül örömet szerez gyermekének. Az ajtó magassága 90 cm és szélessége 40 cm. A francia Smoby gyerekjáték gyártó garancia az európai szabványú minőségre és ellenállóképességre. A Smoby francia márka garancia a minőségre, ezt fennmaradásának hosszú ideje is bizonyítja. A játék egy gyermek házikóban minden korosztályú gyermeknek vonzó. Hosszú órákon át tudnak benne játszani barátjaikkal és testvéreikkel.

A Smoby gyerek házikók a piacon a legminőségesebbek, melyet ellenállóságuknak és minőségüknek köszönhetnek. Ergonomikus megoldásának köszönhetően a házikó belsejében nagy játéktér tárul gyermeke elé. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit is. A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is. A Smoby játszóházak a fából készült házikókkal ellentétben szép színesek, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A Smoby gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek valóra vált álma.

Jellemzői

 • minőségi műanyag házikó kertbe vagy udvarra
 • egyszerű össze és szétszerelés
 • finoman lekerekített élek
 • kinyitható ablak sötétítők
 • a falak téglázott dombor díszítésűek
 • legújabb építészeti trendek alapján készült
 • erős és stabil
 • nagy tömegének hála szilárd és ellenáll az időjárás viszontagságainak 
 • teljes magasság 132 cm, méretei 90*40 cm
 • minőségi francia termék
 • bársonyos tapintású
 • unisex 2 éves kortól
 • tágas beltér több gyerkőc számára
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek132*116*132 cm
Termék magassága132 cm
A csomagolás méretei97*34*122 cm
Tömeg24,90 kg
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...