Házikó Kertész Neo Floralie Smoby csengővel kéménnyel és előkerttel

Termék leírása

Házikó Kertész Neo Floralie a francia Smoby vállalat műhelyéből egy időtlen kerti kuckó, mely kisfiúk és kislányok szívét egyaránt elrabolja már 3 éves kortól. Modern házikó erős szerkezettel és dupla falrendszerrel lett megalkotva, melyek ellen állnak az időjárás viszontagságainak. Házikó nagyon szép piros, zöld, fehér és szürke színkombinációban pompázik, csodálatos élénk színkivitelezését köszönhetően az UV védelemnek hosszú évek használata során is megtartja. Valósághű házikó gyerekeknek erős és biztonságos, és nem utolsó sorban minden udvart és kertet még szebbé és egyedibbé varázsol.

Az elektronikus csengő a bejárati ajtó mellett kapott helyet, hogy a szeretettel és izgalommal várt vendégek jelezni tudják érkezésüket. Házikó tágas beltere kiváló lehetőséget kínál a szórakozásra és mókára, a forró nyári napokon is elegendő friss levegő tölti meg a házikót, hogy kényelmesen és komfortosan teljen a játék. Házikó részét képezi a klasszikus nyitható ablak, ablaknyílás zárható zsalugáterrel, két ablaknyílás virágtartókkal kiegészítve és óriás konyhapult, mely lehetőséget kínál a kis séfszakácsoknak finomságok elkészítésére. A házikó előterét csodaszép előkert teszi még szebbé piros színű virágtartókkal kiegészítve, melyek lehetőséget kínálnak a csöppségeknek saját virágok vagy akár gyógynövények nevelésére. A felezett bejárati ajtó levélbedobó nyílással lett kialakítva, így akár a gyerkőcök kreatív rajzokkal, üzenetekkel tudják egymást meglepni.

Kerti kisház fala fát imitáló domborművel lett kialakítva. Szürke tetőszerkezet valósághű benyomást kelt, a zöld kémény is a részét képezi, a fehér oldalsó falrendszer klasszikus téglát imitáló domborbűként lett kivitelezve. Egyedi francia dizájn minden gyerkőcöt levesz a lábairól. Házikóban való játék közben a gyerekek szocializálódnak, fejlődik kommunikációs képességük és szókincsük, a szüleiket utánozván közelebb kerülnek a felnőttek világához. Az élénk színek nagyon jó hatással vannak a fantázia és elképzelőerő fejlődésére. A házikó nem csupán a kert vagy udvar éke lehet, de akár beltéren is a móka központjává válhat.

A gyermek kerti házikó méretei 185*109*148 cm. Teljes magassága a kisháznak 148 cm. Elektronikus házikó 2xAAA/1,5V/LR03 elemre működik. Házikó összeillesztése illetve szétszedése egyszerű. Neo Floralie házikó hosszú éveken keresztül fogja a kicsiket szolgálni, hisz a gyártáshoz elsőosztályú műanyagot használtak fel, mely lágy és bársonyos a tapintásra, és kitűnik tartóssága és stabilitása. 

Smoby egy kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég hosszúéves tapasztalattal. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekek biztonságban játszadozhassanak. Smoby játékok színe serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére. Kerti házikó gyerekeknek a legújabb építeszeti trendek alapján lett kialakítva.

Jellemzői

 • egyedi házikó kül- és beltéri használatra
 • stabil és tartós szerkezet dupla falrendszerrel
 • előkert virágtartókkal
 • tetőszerkezet része a kémény
 • praktikus konyhapult
 • felezett ajtó postabedobó nyílással
 • elektronikus csengő
 • falakat domborművek díszítik
 • magassága 148 cm
 • több gyerkőc közös szórakozására
 • UV védelemmel kezelve
 • lekerekített élekkel
 • minőségi francia termék
 • megfelelő 3 éves kortól
Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek185*109*148 cm
Termék magassága148 cm
A csomagolás méretei144*40*87 cm
Teljes hosszúság185 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg28,25 kg / 31,85 kg
MegjegyzésBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek