Házikó Kertész Maison Neo Floralie Smoby csengővel és konyhasarokkal

Termék leírása

Gyerek házikó Smoby Maison Neo Floralie Kertész egyedi dizájnja azonnal, az első látásra felkelti minden kis gyerkőc érdeklődését. Minőségi dupla falai ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A házikó felülete speciális UV szűrővel van ellátva, mely védi a házikó színét a fakulás ellen, hosszú évek során át megtartja a házikó élénk színét. Az UV szűrő egyedisége, hogy a házikó több év után is úgy fog kinézni, mint ha éppen a dobozból csomagolták volna ki. A gyerek házikót egyszerű módon lehet össze és szétszerelni. Házikó a szétszerelés után sem foglal nagy helyet, nem kell aggódni, hogy esetleg galibázni fog. A házikó stabilitását a minőségi műanyag garantálja, mely szilárd és ellenálló. A műanyag felülete bársonyos tapintású. Az élei lekerekítettek, így a kicsik a játszás során nem fognak lesérülni. A gyerek házikó Maison Neo Floralie Kertész egyedi kinézetébe konyhapult is bele lett varázsolva. A házikó magassága 148 cm, 3 éves kortól ajánlott.

A házikó nagyon szép színkombinációba lett kialakítva, zöld, szürke, piros és fehér színekkel. A színek nagyszerűen beleillenek a kert külalakjába és biztos, hogy annak éke lesz. A házikó időtlen formája és tágas beltere miatt az egyik legközkedveltebb házikók közé tartozik. A belső alapzat méretei 185*109 cm, magassága 148 cm. A Maison Neo Floralie Kertész házikó teteje szürke színű, mely igazi tetőcserepeket imitál. Az egész házikó dombor díszítéssel van tarkítva, melyek építészeti anyagokra emlékeztetnek virágtartókban. A játék egy gyermek házikóban minden korosztályú gyermeknek vonzó. Hosszú órákon át tudnak benne játszani barátjaikkal és testvéreikkel. A Smoby gyerek házikók a piacon a legminőségesebbek, melyet ellenállóságuknak és minőségüknek köszönhetnek. A gyerek házikó Floralie fel van szerelve virágtartókkal a házikó oldalain, ahova a kicsik virágokat ültethetnek és nevelhetnek. A ajtó magassága 100 cm, szélessége 36 cm. A felezett ajtó magassága 49 cm.

A házikó egyedisége az ajtón lévő csengő és felezett ajtó. Ergonomikus megoldásának köszönhetően a házikó belsejében nagy játéktér tárul gyermeke elé. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit is. A játszóházban kialakuló stimuláló környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is. A Smoby játszóházak a fából készült házikókkal ellentétben szép színesek, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A Smoby gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek beteljesedett álma. A Smoby játékgyártó garancia a francia minőségre európai normák alaján és a szilárd és ellenálló anyagokra.

Jellemzői

 • egyedi gyerek kerti házikó
 • dupla műanyag falak a nagyobb ellenállás érdekében
 • egyszerű szerelés
 • anti UV szűrő fakulás ellen
 • bársonyos tapintás
 • konyhapulttal és virágtartókkal
 • elektronikus csengővel
 • felezett ajtó és sok ablak
 • minőségi francia termék
 • teljes magasság 148 cm
 • 3 éves kortól ajánlott
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek185*109*148 cm
Termék magassága148 cm
A csomagolás méretei144*40*87 cm
Teljes hosszúság185 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg28,25 kg / 31,85 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.