Termék leírása

A francia Smoby játékok egyedi kivitelezése és csúcsminősége garantáltan lenyűgözi a gyerekeket. Garden House házikó kis kertészek részére nagyszerű ajándék fiúknak és lányoknak már 2 éves kortól. Kerti házikó valósághű benyomást kelt, felületét fa és tégla reliéfek díszítik. A házikóba postabedobó nyílással kiegészített teljes bejárati ajtón keresztül jutnak be a gyerekek, vendégek a jöttüket elemre működő elektronikus csengőn tudják jelezni. A házikót két nagy klasszikus ablak teszi még életszerűbbé, ezek közül az egyik ablak nyitható zsalugáterekkel lett felszerelve. A két stilusos kerek ablaknyíláson keresztül beszűrődő napsugarak nagyon szép fénytáncot játszanak majd a házikó belterében. A házikó részét képezi modern 21-részes kertész szett is, mely még valósághűbbé varázsolja a gyerekek számára a kertész szerepjátékot, saját kis kertet, virágokat és növényeket nevelhetnek a kis kuckójuk körül. Házikó további remek kiegészitőkkel is bővithető.

A házikó egyik fala növényfuttató ráccsal lett kiegészítve, melyre akár 4 virágcserép is felerősíthető tartók segítségével. A szettben 6 klasszikus virágtartót talál csemetéje(3 piros, 3 kék) és 1 nagy szögleteset, melynek űrtartalma 25 liter és méretei 23*20*59 cm. Kis lurkók garantáltan megörülnek a madáretetőnek is, így felelősségteljesen elsajátítják a dalos madarak etetését. Minden kertésznek szüksége van locsolókannára, gereblyére, lapátra, ültető ásóra a mindennapi munkához, de növényjelölő táblákra is, hogy mindig észben tudja tartani, hogy egyes virágtartókban milyen növények is növekszenek. A fontos dátumokat és észrevételeiket a szürk táblára tudják felírni, mely a házikó falára erősíthető fel. Kiváló tartozéknak minősül az ábrákkal kiegészített lapozható útmutató is, mely szintén a ház falához rögzítve fontos tippeket és trükköket tartalmaz az ültetéshez és ezen felül a magokat tartalmazó csomagok is könnyen hozzáerősíthetőek. 

A házikó másik oldalán egy praktikus asztalka kapott helyet az ablakba erősítve, ami rossz időjárás esetén akár a ház beltere felé is fordítható. Az asztalka elegendő tárolóhellyel rendelkezik a kerti szerszámok részére és munkafelülete pedig nagy segítséget nyújt az egyes növények virágtartóba való ültetése, átültetése - egyszerűen minden nélkülözhetetlen feladat elvégzése során. A zöld kerités 2 virágtartóval nagyszerűen kiegésziti a házikó külterét, gyerekek saját növényeket termeszthetnek, hogy kis kuckójuk még otthonosabbá váljon. A keritéseket házikó körül kedvük szerint helyezhetik el a gyerkőcök.

Csodás házikónak köszönhetően gyermekéből rövid időn belül igazi kis kertész kerekedik. Vízelvezető ereszcsatorna tartállyal felfogja a friss esővizet, így a kis kertészek saját vízforrással rendelkeznek majd a növények gondozása során. Ha a kis kertészek úgy látják, hogy a virágoknak és növényeknek szükségük van egy kis felfrissülésre, akkor elegendő a tartályon megnyitni a csapot, felengedni a kannát vízzel és máris öntözhetik a növényeket, így még erősebb kapocs alakul ki köztük és a természet közt. Ha esetleg a tartályból elfogy a víz, akkor felönthetik vízzel az ereszcsatornát, így szépen lefolyva feltöltődik a tartály vízzel.

Az ebéd vagy uzsonna elfogyasztása a két paddal kiegészitett piknik asztalkánál jobban fog esni, mint valaha. Rossz idő esetén az asztalka padokkal a házikó belterébe is elhelyezhető. Napnyugta után sem kell a mókának végetérnie, erről a Nomad tölthető napelemes lámpa gondoskodik is. A lámpa hordozható, megvilágitja a kis kuckót és annak környezetét, de a gyerkőcök bármilyen aktivitás során is kihasználhatják. A lámpát egyenesen az ajtó fölé is erősithetik, hogy a bejáratot világitsa meg, mint a valódi házaknál.

A lámpa 3 fehér fényű LED lámpával van felszerelve, ezek 500mAh – 3,7 V kapacitású akkumulátor tölti. A lámpa ellenáll a fröccsenő víznek és IP54 védettséggel rendelkezik. A kis ezermesterek is magukra találnak a szettben, hisz a házikóhoz tartozik Black&Decker munkapad is 92 darab kiegészitővel együtt. A szerszámok közt megtalálható a kalapács, csavarhúzó, fogó, csavarkulcs, fűrész, mechanikus fúrógép illetve összeszerelni való autó is.

Gyermek házikó tartós műanyagból készült, mely éveken keresztül fogja gyermekeit boldogítani. Felülete sima, bársonyos a tapintásra. Kis kuckó fehér, zöld, szürke és kék színkombinációban pompázik, csodaszép kivitelezését majd az UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben. Házikó erős és stabil dupla falréteggel lett kialakítva, mely ellen áll az erős szélnek és az időjárás viszontagságainak egyaránt.

Méretei a házikónak 129*132*135 cm, teljes magassága 135 cm. Smoby házikó nagyon egyszerűen és könnyen össze- illetve szétszerelhető. Helytakarékos, nem kell aggódni, hogy sok helyet fog bontott állapotban foglalni. A házikó beltere tágas és ergonomikus kialakításának köszönhetően nagy játszó terület nyílik meg a csemeték előtt. A házikóban töltött idő alatt fejlődik a kicsik kommunikációs képessége, a szerepjátéknak és a házikó ӧsztӧnző kӧrnyezetének kӧszӧnhetően bővül a szókincsük, szocializálódnak is egyaránt. A házikóról való gondoskodás közben erősödik felelősségtudatuk, közelebb kerülnek a természethez is. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.

Jellemzői

 • kerti házikó számos kiegészítővel
 • bővíthető további kiegészitőkkel
 • beltéri és kültéri használatra egyaránt
 • fiúknak és lányoknak 2 éves kortól
 • tartós és maximálisan stabil szerkezet
 • anti UV szűrővel  fkulás ellen
 • 135 cm magas
 • elektronikus csengő 2x AAA/LR03 elemre/elemek nem képezik a csomag részét/
 • tágas, több gyerkőc közös szórakozására
 • bársonyos tapintású műanyag lekerekített élekkel
 • top francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek129*132*135 cm
Termék magassága135 cm
A csomagolás méretei120*50*92 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg25,93 / 29,13 kg
Színbézs
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.