Házikó kertész részére Garden House Smoby virágtartókkal ereszcsatornával ráccsal madáretetővel és akár további kiegészítőkkel is bővíthető 135 cm magas UV szűrő 2 évt

Termék leírása

Kis kertészek cseperednek odahaza? Elsőosztályú Garden House házikó kis kertészek részére a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán kiváló ajándék minden gyerkőc részére már 2 éves kortól, akikre élménydús gyermekkor vár. Kerti házikó valósághű benyomást kelt, felületét fa és tégla reliéfek díszítik. A házikóba postabedobó nyílással kiegészített felezett ajtón keresztül jutnak be a gyerekek. A házikót két nagy klasszikus ablak teszi még életszerűbbé, ezek közül az egyik ablak nyitható zsalugáterekkel lett felszerelve. A két kerek ablaknyíláson keresztül beszűrődő napsugarak nagyon szép fénytáncot játszanak majd a házikó belterében. A házikó részét képezi 21-részes kertész szett is, mely még valósághűbbé varázsolja a gyerekek számára a kertész szerepjátékot, saját kis kertet, virágokat és növényeket nevelhetnek a kis kuckójuk körül. 

A házikó egyik fala növényfuttató ráccsal lett kiegészítve, melyre akár 4 virágcserép is felerősíthető tartók segítségével. A szettben 6 klasszikus virágtartót talál csemetéje(3 piros, 3 kék) és 1 nagy szögleteset, melynek űrtartalma 25 liter és méretei 23*20*59 cm. Kis lurkók garantáltan megörülnek a madáretetőnek is, így felelősségteljesen elsajátítják a dalos madarak etetését. Minden kertésznek szüksége van locsolókannára, gereblyére, lapátra, ültető ásóra a mindennapi munkához, de növényjelölő táblákra is, hogy mindig észben tudja tartani, hogy egyes virágtartókban milyen növények is növekszenek. A fontos dátumokat és észrevételeiket a szürk táblára tudják felírni, mely a házikó falára erősíthető fel. Kiváló tartozéknak minősül az ábrákkal kiegészített lapozható útmutató is, mely szintén a ház falához rögzítve fontos tippeket és trükköket tartalmaz az ültetéshez és ezen felül a magokat tartalmazó csomagok is könnyen hozzáerősíthetőek. 

A házikó másik oldalán egy praktikus asztalka kapott helyet az ablakba erősítve, ami rossz időjárás esetén akár a ház beltere felé is fordítható. Az asztalka elegendő tárolóhellyel rendelkezik a kerti szerszámok részére és munkafelülete pedig nagy segítséget nyújt az egyes növények virágtartóba való ültetése, átültetése - egyszerűen minden nélkülözhetetlen feladat elvégzése során. Vízelvezető ereszcsatorna tartállyal felfogja a friss esővizet, így a kis kertészek saját vízforrással rendelkeznek majd a növények gondozása során. Ha a kis kertészek úgy látják, hogy a virágoknak és növényeknek szükségük van egy kis felfrissülésre, akkor elegendő a tartályon megnyitni a csapot, felengedni a kannát vízzel és máris öntözhetik a növényeket, így még erősebb kapocs alakul ki köztük és a természet közt. Ha esetleg a tartályból elfogy a víz, akkor felönthetik vízzel az ereszcsatornát, így szépen lefolyva feltöltődik a tartály vízzel. 

Házikó a következő kiegészítőkkel bővíthető: 

 • nyári konyhácska
 • piknik asztal padokkal
 • előkert virágtartókkal
 • elektronikus csengő
 • teljes bejárati ajtó kulccsal és postabedobó nyílással
 • műanyag padlóburkolat (2 szett)
 • napelemes lámpa
 • napernyő a piknik asztalhoz 

Gyermek házikó tartós műanyagból készült, mely éveken keresztül fogja gyermekeit boldogítani. Felülete sima, bársonyos a tapintásra. Kis kuckó fehér, zöld, szürke és kék színkombinációban pompázik, csodaszép kivitelezését majd az UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben. Házikó erős és stabil dupla falréteggel lett kialakítva, mely ellen áll az erős szélnek és az időjárás viszontagságainak egyaránt.

Méretei a házikónak 129*132*135 cm, teljes magassága 135 cm. Smoby házikó nagyon egyszerűen és könnyen össze- illetve szétszerelhető. Helytakarékos, nem kell aggódni, hogy sok helyet fog bontott állapotban foglalni. A házikó beltere tágas és ergonomikus kialakításának köszönhetően nagy játszó terület nyílik meg a csemeték előtt. A házikóban töltött idő alatt fejlődik a kicsik kommunikációs képessége, a szerepjátéknak és a házikó ӧsztӧnző kӧrnyezetének kӧszӧnhetően bővül a szókincsük, szocializálódnak is egyaránt. A házikóról való gondoskodás közben erősödik felelősségtudatuk, közelebb kerülnek a természethez is. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.

Jellemzői

 • kerti házikó számos kiegészítővel
 • bővíthető további elemekkel
 • valósághű külcsín
 • beltéri és kültéri használatra egyaránt
 • fiúknak és lányoknak 2 éves kortól
 • tartós és maximálisan stabil szerkezet
 • anti UV szűrővel  fkulás ellen
 • 135 cm magas
 • tágas, több gyerkőc közös szórakozására
 • bársonyos tapintású műanyag lekerekített élekkel
 • top francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek129*132*135 cm
Termék magassága135 cm
A csomagolás méretei120*50*92 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg25,93 / 29,13 kg
Színbézs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.