Házikó pilléreken cédrusból Loft 750 Grey Exit Toys nagy vízhatlan tetővel homokozóval és 2,28 m csúszdával szürke

Termék leírása

Cédrus házikó Loft 750 Grey a holland Exit Toys műhelyéből hosszútávú szórakozást visz a gyerkőcök életébe már 3 éves kortól. Tágas pilléreken álló szürke  külcsinben pompázó házikó minden kert és udvar éke lesz, skandináv megjelenése mind a gyermekek, mind a felnőttek számára vonzó lesz. A házikó összeszerelése nagyon egyszerű köszönhetően az előre előkészitett alkatrészeknek. A házikó teljes bejárati ajtaja ablakkal, 2 db nyitható ablaka, 2 klasszikus ablaka és a korlát minden gyerkőcöt és szülőt lenyűgöz már az első pillantásra. A házikóba 7 lépcsőfokkal felszerelt praktikus létrán jutnak fel a csöppségek, de garantált szórakozást szerez a 2,28 m hosszú zöld csúszda is. Házikó alatt hmokozó is helyet kapott, igy kellemesen árnyékos helyen fiúk és lányok boldogan töltik majd szabadidejüket.

Meghosszabitott vizhatlan tetőszerkezet befedi a verandát is, igy esős napokon is teljes kényelemben és biztonságban játszadozhatnak a gyerekek a kis kuckójukban. Az Exit Toys faházak elsőosztályú cédrusfából készülnek FSC 100% minősítéssel, amelyet a szigorú erdészeti előírásoknak megfelelő fakitermeléssel nyernek. Cédrusfa nem hasad, nagymértékben ellenáll az esőnek, nedvességnek és a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak is, ezért a korhadással is felveszi a kesztyűt. Házikót nem szükséges bármilyen védőanyaggal kezelni, elegendő összeszerelni és a gyerekek máris birtokba vehetik új birodalmukat. Házikó súlya 199 kg, teherbirása 100 kg. Méretei 444*269*190 cm, a padlo magassága a talajtól 110 cm.

Holland Exit Toys márka már hosszú évek óta halmozza el kicsiket és nagyokat elsőosztályú outdoor termékekkel. Exit Toys termékek megfelelnek a legszigorúbb EU-s normáknak és szabványoknak, TÜV, CE, EN71 tanúsitványokkal rendelkezik. Cédrusból készült házikók egyedi holland stilusban lehetővé teszik a gyerekek számára több időt tölteni a friss levegőn, kreativan fejlődni és közelebb kerülni a természethez. Köszönhetően a minőségi természetes alapanyagnak nagyon sokáig fogja a családot szolgálni, bármikor tovább bővitheti további nagyszerű kerti kiegészitőkkel a kinálatunkból. 


Ezt az árut higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, ha a védőcsomagolásból kivették.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyHolland gyártmány
Méretek444*269*190 cm
Tömeg199 kg
Maximum terhelés100 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.