Házikó Maja a méhecske Cabane Smoby 24 hó-tól

Termék leírása

Smoby Cabane Maja a méhecske gyerek házikó egy csodás gyerek játszóház mesemotívummal. Sárga, narancssárga és zöld árnyalatokban tündököl, melyek kellemes, élénk és játékos hatást keltenek. A Maja a méhecske mesemotívummal gazdagított gyerek házikó francia tervezők munkája. A gyerek házikó háromszög alapú, lekerekített falakkal, melyeknek köszönhetően nagy belteret kínál. Ez a csodálatos gyerek játszóház tökéletesen beillik kertjébe vagy udvarára. Egyszerűen összerakható és szétszedhető. A gyerek házikó hosszú éveken át remek társa gyermekének, egész gyerekkorát végigkíséri. A játszóház falai szilárdak és ellenállóak. Biztonságosságát falai dupla típusa biztosítja, amely a Smoby márka egyediségét képezi. A falak felülete selymes és kellemes tapintású. Oldalain ablakok helyezkednek el, kinyitható sötétítőkkel, harmadik felén egy nagy panoráma ablak található, negyedik oldalán pedig a képpel díszített ajtó. A házikó minőséges anyagból és ellenálló műanyagból készült. Dupla falakkal rendelkezik, melyek kezeskednek a stabilitásért és a szilárdságért. A házikó védő anti UV szűrőt is tartalmaz, melynek köszönhetően színei erős napon sem fakulnak ki.

A gyerek házikó magassága 130 cm, hosszúsága 110 cm és szélessége 112 cm. A házikó gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. A Smoby hosszú évek óta minőséges, európai szabványú gyerek házikókat állít elő. A gyermek játszóház felülete egyedi anti UV szűrőt tartalmaz, mely védi a ház színeit a kifakulástól, így hosszú éveken keresztül szépek és élénkek maradnak. Az anti UV szűrő egyedisége abban rejlik, hogy a házikó több év után is úgy néz ki, mintha akkor lett volna kicsomagolva dobozából. A Smoby gyermek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető. Szétszedése után nem foglal sok helyet, így nem kell aggódnia, hogy útban lesz. A házikó stabilitásáért minőséges műanyagjai kezeskednek, melyek szilárdak és egyben ellenállóak is. A műanyag felülete selymes tapintású. Szélei lekerekítettek, így gyermeke nem sérülhet meg. A Smoby egy francia gyerekjáték gyártó, amely garancia a házikó minőségére és ellenálló képességére. Európai előírásoknak megfelelően készült.

A Smoby francia márka garancia a minőségre, ezt fennmaradásának hosszú ideje is bizonyítja. A játék egy gyermek házikóban minden korosztályú gyermeknek vonzó. Barátjaikkal és testvéreikkel hosszú órákon át tudnak benne játszani. A Smoby gyerek házikók a piacon a legminőségesebbek, melyet ellenállóságuknak és minőségüknek köszönhetnek. Ergonomikus megoldásának köszönhetően a házikó belsejében nagy játéktér tárul gyermeke elé. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit is. A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is. A Smoby  játszóházak a fából készült házikókkal ellentétben szép színesek, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A Smoby gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek beteljesedett álma.

Jellemzői

  • egyedi kerti játszóházikó
  • háromszög alapú házikó lekerekített falakkal
  • tágas beltér
  • mesés Maja a méhecske motívummal díszítve
  • stabil és ellenálló konstrukció
  • minden kertbe vagy udvarra megfelelő
  • a falakon téglázott dombor díszítés található
  • élénk színek , melyek feltűnnek az üdvaron
  • műanyag UV szűrővel fakulás ellen
  • lekerekített élek a biztonság érdekében
  • minőségi francia termék
  • 2 éves kortól 
  • magassága 130 cm
  • unisex
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek130*112*110 cm
Termék magassága130 cm
A csomagolás méretei97*29*120 cm
Tömeg17,50 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.