Mesés házikó Mása és a medve Smoby virágtartókkal 24 hó-tól

Termék leírása

A Mása és a medve játék házikó egy csodálatos kis kerti játszóház mesemotívummal. Fantasztikus játszóteret kínál a gyerekeknek és kompakt méretének köszönhetően egy nagyobbacska gyerekszobába is befér. A Smoby házikó 2 éves kortól alkalmas a kicsiknek, de szívesen játszanak benne idősebb gyerekek is. Magassága 127 cm és alaprajzának méretei 109 x 112 cmMinden udvar vagy kert dísze lehet természetes barna színének köszönhetően, melyet élénk narancssárga, zöld és fehér színek egészítenek ki. A házikó nyitható ajtós első falát színes képek díszítik Mása és a medve mesefigurákkal. Hasznos tulajdonságai közé sorolható az UV szűrő, mely biztosítja, hogy a házikó színei hosszú éveken keresztül ugyanolyan szépek és ragyogók maradnak, mint a kicsomagoláskor. Az UV szűrő ugyanis megvédi a műanyagból készült játszóházat a káros napsugárzástól, így a házikó élénk színei az évek során nem fakulnak ki

Mása és a medve mese nagyon közkedvelt a gyerkőcök körében az egész világon. Mása egy csintalan kislány, aki szeret huncutkodni, mozogni, imádja az édességet és nagyon kíváncsi. A barátja, Misa medve, valaha cirkuszi medve volt, aki az erdőben keresi (bár sikertelenül) megérdemelt nyugalmát. Végül összebarátkozik a pajkos kis Másával és együtt élnek át rengeteg kalandot. Sokmillió könyv és DVD kerül világszerte eladásra ezzel a mese sorozattal, a gyerekeknek nagyon a szívükhöz nőtt. A Mása és a medve játék házikót minden gyerek imádni fogja. Fehér nyitható ajtaja van és az ablakok alatt virágtartók kaptak helyet. Ide a gyerekek akár saját virágokat is ültethetnek, vagy kidíszíthetik tetszés szerint. A házikó falai erősek, stabilak, a gyerekek biztonságosan játszhatnak benne. Nagyon egyszerűen szétszedhető, vagy össze is rakható. Belülről tágas, a gyerekeknek sok helyük van játszásra, elférnek barátaikkal együtt. Rendkívül ellenálló és biztonságos, a legkiválóbb minőségű játékok közé tartozik a piacon.

Az érdekes kinézetű játszóház, mely mesebeli házikóra vagy erdészlakra emlékeztet, nagyszerűen beillik majd kertjébe. A nyitott ablakoknak köszönhetően a friss levegő biztosításával sem lesz gond. Játék közben fejlődnek a kicsik kommunikációs és nyelvi készségei, mivel utánozzák a felnőtteket. A műanyag házikó élénk és ragyogó színei  pedig serkentik a gyerekek fantáziáját. Ez a játék házikó a francia Smoby gyártó cég terméke, aki a legkiválóbb minőségű és egyedi játékok gyártásával foglalkozik. A Smoby cégtől származnak a legjobb minőségű kerti házikók, melyek az építészet legújabb irányzataiból merítettek ihletet. A gyerekek nem sérülnek meg a játék során, ugyanis a Smoby játékok élei lekerekítettek. Megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is, ezért a Smoby házikó az Ön számára is a legjobb választás. Hiszen melyik kisgyerek ne szeretne saját házikót, ahol hosszú órákon keresztül játszhat barátaival?

Jellemzői

  • egyedi mesebeli dizájn
  • képekkel a Mása és a medve meséből
  • 2 éves kortól alkalmas
  • tágas játszó tér több gyerek számára
  • UV szűrő a ragyogó színek megőrzéséhez
  • meseházikó kinézet
  • virágtartók a virágok neveléséhez
  • gyönyörű narancssárga-barna színkombináció
  • teljes magasság 127 cm
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek112*109*127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei95*30*109 cm
Teljes hosszúság112 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg16,50 kg / 19,50 kg
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.