Házikó My House Smoby piknik asztallal és teljes bejárati ajtóval

Termék leírása

Francia Smoby vállalat minőségi My House házikóval kápráztatja el a gyerekeket már 2 éves kortól. Egyedi házikó stabil szerkezettel és erős dupla falrendszerrel lett megalkotva, melyek ellen állnak az időjárás viszontagságainak. Az UV védelemnek köszönhetően a házikó hosszú ideig megtartja szépséges színkivitelezését. Házikó valósághű benyomást kelt, stabil, erős és biztonságos, nem utolsó sorban pedig kertje vagy udvara ékévé válik. A házikón kívül a fiúk és lányok egyaránt örülhetnek a pöpec piknik asztalnak padokkal, csengőnek és formatervezett teljes bejárati ajtónak

Gyerkőcök, akik szívesen töltenek kis időt egyedül, azokat biztosan érdekelni fogja a kulccsal zárható teljes bejárati ajtó, melyen a postás a levélnyíláson keresztül kézbesíteni tudja a várva várt leveleket. A kerek formatervezésű különböző nagyságú kiegészítő nyílásokon keresztül a levegő áramlása biztosított, és a napsugarak kellemes fénye is hatásosan beragyogja a házikó belterét. Természetesen mirevaló házikóból nem hiányozhat az elektronikus csengő sem, mely a bejárati ajtó mellett kapott helyet, hogy a vendégek jelezni tudják  jöttüket. Tágas házikó rengeteg lehetőséget kínál csöppségeknek az önfeledt mókára.

Házikót a két bővített bejárati rész teszi még dominánsabbá. Rengeteg ablaknyílás garantálja a házikóban való levegőmozgást és kellemes árnyékot is biztosít a forró nyári napokon. Házikó 2 klasszikus méretű ablakkal lett kialakítva, melyek közül az egyiket praktikus nyitható zsalugáterek tesznek még valósághűbbé, illetve még két kisebb kerek ablaknyílás is otthonosabbá varázsolja a kisházat. Házikó hátsó részén klasszikus felezett ajtón lehet kijutni. A kerti házikó oldalsó részén piknik asztal padokkal kapott helyet, mely nagyszerű lehetősléget kínál a pihenésre, étkezésre, rajzolásra vagy társasozásra is. 

Kerti házikó falát téglát imitáló dombormintázat díszíti, melyeken nagyon szép gyermek motívumok - madarak és pillangók is helyet kaptak. Piros tetőszerkezet valósághű benyomást kelt, házikó oldalsó falait fa dombormintázat teszi még élethűbbé. Egyedi francia dizájn minden gyermek figyelmét felkelti. Házikóban való játék közben fejlődik a kicsik kommunikációs és nyelvi készsége, bővül szókincsük, szerepjátékok közben közelebb kerülnek a felnőttek világához. A házikó élénk színkivitelezése serkentően hat a fantáziára és elképzelőerőre. Házikó bel- és kültéren egyaránt használható. 

Méretei a házikónak 154*120*135 cm, teljes magassága 135 cm, hossza 154 cm. Elektronikus csengő 2xAAA/1,5V/LR03 elemre működik. Smoby házikó nagyon egyszerűen és könnyen össze- illetve szétszerelhető. Helytakarékos, nem kell aggódni, hogy sok helyet fog bontott állapotban foglalni. My House házikó hosszú éveken keresztül fogja a kicsiket szolgálni, hisz elsőosztályú műanyagból lett meglkotva, mely bársonyos élményt nyújt a tapintásra, és nem utolsó sorban tartós és ellenálló is.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Kerti házikót a legújabb építészeti trendek inspirálták.

Jellemzői

 • egyedi házikó bel- és kültérre egyaránt
 • stabil és tartós szerkezet
 • minden udvar és kert éke lesz
 • zárható bejárati ajtó
 • dombordíszítés a falakon 
 • piknik asztal padokkal
 • elektronikus csengő a bejárati ajtón
 • 135 cm magas
 • több gyerkőc közös szórakozására
 • csodaszép élénk színkivitelezés anti UV védelemmel
 • dupla falrendszer
 • lekerekített élekkel
 • minőségi francia termék
 • megfelelő 2 évtől
 • kisfiúknak és kislányoknak
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek154*120*135
Termék magassága135 cm
A csomagolás méretei120*50*92 cm
Teljes hosszúság154 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg22,5 kg / 27,8 kg
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.