Házikó My House Smoby csengővel 24 hó-tól

Termék leírása

Smoby My House házikó gyerekeknek hagyományos felhozatalban kettő ablakkal, sötétítőkkel és kettő ajtóval. A játszóház hátsó felén egy újabb ablak helyezkedik el, elöl pedig egy nagy ajtó kapott helyet. A gyerek játszóház műanyag részei anti UV szűrőt tartalmaznak, amely kezeskedik az anyag ellenálló képességéért és a hosszú éveken át tartó színekért. A házikó csodálatos, élénk és modern színei tökéletesen beillenek kertjébe. A házikó falain tégla imitációk és szép virágok láthatóak. Gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. A házikó ajtaja kulcsra zárható. A gyermek házikó saját elektronikus csengővel is fel van szerelve, amely szép dallamot játszik. A játszóház fehér, zöld, piros és szürke színekben pompázik. Ez a csodás Smoby termék francia gyártmány, francia precizitással és tökéletességgel fűszerezve. A játszóház méretei 135 x 115 x 120 cm és a magassága 135 cm. A gyerek házikó kimagasló minőségű anyagokból készült. Remek innovatív elemekkel tarkított, ezért gyermekének rengeteg örömteli pillanatot és kényelmes használatot biztosít. A házikó ellenálló képességei teszteltek, minőségi bélyeget tudhat magáévá. A házikó stabil, biztonságos és egyszerre 2 vagy több gyermek számára is alkalmas.

Smoby My House gyerek játszóház tökéletesen beillik kertjébe vagy udvarába, elég tágas és világos. Kényelmes játékot biztosít gyermekének. A Smoby egy francia gyerekjáték gyártó, amely a hosszúéves gyerekjáték gyártásában szerzett tapasztalataival garancia a minőségére. A házikó ellenálló műanyagból készült, amely szép domborral díszített. A gyermek játszóház felülete egyedi anti UV szűrőt tartalmaz, mely védi a ház színeit a kifakulástól, így hosszú éveken keresztül szépek és élénkek maradnak. Az anti UV szűrő egyedisége abban rejlik, hogy a házikó több év után is úgy néz ki, mintha akkor lett volna kicsomagolva dobozából. A Smoby gyermek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető. Szétszedése után nem foglal sok helyet, így nem kell aggódnia, hogy útban lesz. A házikó stabilitásáért minőséges műanyagjai kezeskednek, melyek szilárdak és egyben ellenállóak is. A műanyag felülete selymes tapintású. Sarkai lekerekítettek, így gyermeke nem sérülhet meg. A Smoby egy francia gyerekjáték gyártó, amely garancia a házikó minőségére és ellenálló képességére. Európai előírásoknak megfelelően készült. 

A Smoby francia márka garancia a minőségre, ezt bizonyítja fennmaradásának hosszú ideje is. A játék egy gyermek házikóban minden korosztályú gyermeknek vonzó. Hosszú órákon át tudnak benne játszani barátjaikkal és testvéreikkel. A Smoby gyerek házikók a piacon a legminőségesebbek, melyet ellenállóságuknak és minőségüknek köszönhetnek. Ergonomikus megoldásának köszönhetően a házikó belsejében nagy játéktér tárul gyermeke elé. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit is. A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is. A Smoby játszóházak a fából készült házikókkal ellentétben szép színesek, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A Smoby gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek beteljesedett álma. Ajtó magassága 95 cm szélessége 41 cm.

Jellemzői

  • egyedi kerti házikó gyerekeknek
  • stabil és ellenálló konstrukció
  • minden kertbe vagy udvarra nagyszerű
  • dombor mintázat a falakon
  • elektronikus csengő és 2 bejárati ajtó
  • kulcsra zárható ajtó
  • tág beltér több gyerkőc részére
  • élénk színek
  • műanyag UV szűrővel fakulás ellen
  • lekerekített élek a maximális biztonságért
  • minőségi francia termék
  • 2 éves kortól ajánlott
  • teljes magasság 135 cm
  • unisex
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek135*115*120 cm
Termék magassága135 cm
A csomagolás méretei120*50*92 cm
ElemesIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg23,40 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.