Házikó My House Smoby csengővel 24 hó-tól

Termék leírása

A Smoby My House gyerek házikó szilárd dupla falakkal és stabil vázzal rendelkezik. A gyerek játszóház érdekes részletekkel tarkított és dombor díszítésének köszönhetően egy igazi házra emlékeztet. Ez egy szép, letisztult gyerek házikó, piros kinyitható sötétítőkkel és kerek ablakkal. Az ajtó mellett elhelyezkedő elektronikus csengő elemre működik és vendég érkezésekor csodálatos dallamokat ad ki. A Smoby márka garancia a biztonságosságra, minőségre és ellenállóságra. Ez a francia játékgyártó európai normáknak megfelelő minőséget biztosít. A játszóház csodás színkombinációban pompázik, fehér, zöld, piros és szürke színű. A ház konstrukciója biztonságos és szilárd. Az ajtó kilincse és zára is használható, kulcsra zárható és a kis kerek ablakokon látni, ki jön látogatóba. Az élénk zöld színt tökéletesen kiegészíti a matt fehér és szürke, melyet piros kiegészítők tarkítanak. A gyerek házikó letisztult formái, praktikussága és stabilitása egyedülálló. Ez egy ideális házikó gyerekeknek 2 éves kortól. A gyerek játszóház magassága 135 cm, hosszúsága 120 cm és mélysége 115 cm.

Egyszerre több gyermek is kényelmesen játszik benne. Ez a termék szigorú minőség és ellenállóság kritériumoknak felel meg, tanúsítványokat tudhat magáévá. A gyermek játszóház felülete egyedi anti UV szűrőt tartalmaz, mely védi a ház színeit a kifakulástól, így hosszú éveken keresztül szépek és élénkek maradnak. Az anti UV szűrő egyedisége abban rejlik, hogy a házikó több év után is úgy néz ki, mintha akkor lett volna kicsomagolva dobozából. A Smoby gyermek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető. Szétszedése után nem foglal sok helyet, így nem kell aggódnia, hogy útban lesz. A házikó stabilitásáért minőséges műanyagjai kezeskednek, melyek szilárdak és egyben ellenállóak is. A műanyag felülete selymes tapintású. Szélei lekerekítettek, így gyermeke nem sérülhet meg. A Smoby egy francia gyerekjáték gyártó, amely garancia a házikó minőségére és ellenálló képességére. Európai előírásoknak megfelelően készült. A Smoby francia márka garancia a minőségre, ezt fennmaradásának hosszú ideje is bizonyítja.

A játék egy gyermek házikóban minden korosztályú gyermeknek vonzó. Hosszú órákon át tudnak benne játszani barátjaikkal és testvéreikkel. A Smoby gyerek házikók a piacon a legminőségesebbek, melyet ellenállóságuknak és minőségüknek köszönhetnek. Ergonomikus megoldásának köszönhetően a házikó belsejében nagy játéktér tárul gyermeke elé. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit is. A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is. A Smoby játszóházak a fából készült házikókkal ellentétben szép színesek, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A Smoby gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek beteljesedett álma.

AJÁNDÉK: A Smoby My House házikó megvásárlásánál 50 db műanyag labdácskát adunk ajándékba.

Jellemzői

  • egyedi kerti házikó gyerekeknek
  • szilárd és ellenálló konstrukció
  • minden kertbe vagy udvarra nagyszerű
  • a falakon téglákat ábrázoló dombor díszítések vannak
  • elektronikus csengő 2 bejárati ajtó
  • bezárható ajtó kulccsal
  • megfelelően tágas több gyerkőc részére
  • házikó nagyon szép élénk színekkel, mely minden kert és udvar éke lesz
  • műanyag speciális anti UV szűrővel  a fakulás ellen
  • lekerekített oldalak a biztonság érdekében
  • minőségi francia termék
  • 2 éves kortól ajánlott
  • teljes magassága 135 cm
  • unisex
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek135*115*120 cm
Termék magassága135 cm
A csomagolás méretei120*50*92 cm
ElemesIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg24,50 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.