Házikó My House Smoby teljes és felezett ajtóval és elektronikus csengővel 24 hó-tól

Termék leírása

Gyerek házikó Smoby My House egyedi kinézete minden kertbe vagy udvarba nagyszerűen illik. Élénk színei azonnal felkelti a kicsik érdeklődését. A házikó 2 éves kortól ajánlott, de nagyobbacska gyerkőcök is szívesen eljátszanak benne. Méretei 135*115*120 cm, a teljes magassága 135 cm. A kerti házikó falai erősek és stabilak, a házikóban való játék teljesen biztonságos. A Smoby házikó felülete anti UV szűrővel van ellátva, mely védi a műanyagot a káros sugarak ellen. A házikó színei ennek a szűrőnek a segítségével hosszú éveken keresztül élénkek maradnak. A házikó falai tégla motívummal vannak díszítve. A nyitható ablak sötétítő és a nagy kerek ablak biztosítja, hogy a házikó szellős legyen és a friss levegő mindíg bejusson a házikóba. A kerti házikó tömege 23,40 kg, teljesen stabil és szilárd, ellen áll az időjárás viszontagságainak.

Érdekes kiegészítése a házikónak a kulcsra zárható bejárató ajtó. Játszás közben a kicsik felnőtteknek képzelhetik magukat, miközben bezárják a kis házikójukat és a kulcsot zsebre teszik. Következő valós kiegészítője a házikónak az elektronikus csengő, mely minden látogatót kedves dallammal fogad. A csomag 2x 1,5V/AAA/LR03 elemet is tartalmaz. A házikót nagyon egyszerű módon össze és szét lehet szerelni. A házikó külalakja minden kis gyerkőcöt elbűvöl, a kidolgozott részletekbe azonnal beleszeretnek a kis lurkók. A házikó beltere tágas, több gyerkőc befogadására is alkalmas. Nagy mértékben ellenálló és biztonságos, ezért a legminőségibb és legkedveltebb házikók közé tartozik a piacon. A kerti házikó gyerekeknek a legújabb terméke a francia Smoby játékgyártónak, melyet a legújabb építészeti trendek inspiráltak.

A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit is. A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is. A Smoby játszóházak a fából készült házikókkal ellentétben szép színesek, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A Smoby egy francia gyerekjáték gyártó, amely garancia a házikó minőségére és ellenálló képességére. Európai előírásoknak megfelelően készült. A Smoby francia márka garancia a minőségre, ezt bizonyítja fennmaradásának hosszú ideje is. Ha legjobbat szeretné gyermeke részére, akkor válassza a Smoby házikót. A Smoby termékek tapintásra bársonyosak, éleik lekerekítettek. Melyik kis gyerkőc ne vágyna egy ilyen nagyszerű saját házikóra, ahol hosszú órákon keresztül játszhatnak a barátaikkal?

Jellemzői

 • egyedi kerti házikó gyerekeknek
 • stabil és ellenálló konstrukció
 • minden kertbe és udvarra megfelelő
 • a falak tégla domborral vannak díszítve
 • elektronikus csengő és 2 ajtó
 • kulcsra zárható ajtó
 • tágas beltér több gyerkőc részére
 • gyönyörű élénk színek
 • műanyag anti UV szűrővel fakulás ellen
 • lekerekített élek a maximális biztonság érdekében
 • minőségi francia termék
 • 2 éves kortól ajánlott
 • teljes magasság 135 cm
 • csomag tartozéka 2x1,5 V
 • unisex
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek120*115*135 cm
Termék magassága135 cm
A csomagolás méretei120*50*92 cm
Teljes hosszúság115 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg23,40 kg / 26,6 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.