Házikó My House Smoby előkerttel, teljes bejárati ajtóval és csengővel 24 hó-tól

Termék leírása

My House házikó a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán időtlen gyerekjáték minden csöppség részére már 2 éves kortól. Egyedi házikó stabil szerkezettel és erős dupla falrendszerrel lett megalkotva, melyek ellen állnak az időjárás viszontagságainak. Az UV védelemnek köszönhetően a házikó hosszú ideig megtartja szépséges piros, zöld, fehér és szürke színkivitelezését. Házikó valósághű benyomást kelt, stabil, erős és biztonságos, nem utolsó sorban pedig kertje vagy udvara ékévé válik. A házikón kívül a fiúk és lányok egyaránt örülhetnek a pöpec előkertnek, csengőnek és zárható bejárati ajtónak is. Házikó rengeteg lehetőséget kínál csöppségeknek az önfeledt mókára.

Természetesen mirevaló házikóból nem hiányozhat az elektronikus csengő, mely a bejárati ajtó mellett kapott helyet, hogy a vendégek jelezni tudják jöttüket. Tágas beltér tökéletes lehetőséget nyújt a szerepjátékokra és önfeledt mókára. Rengeteg ablaknyílás garantálja a házikóban való levegőmozgást és kellemes árnyékot is biztosít a forró nyári napokon. Házikó 2 klasszikus méretű ablakkal lett kialakítva, melyek közül az egyiket praktikus piros nyitható zsalugáterek tesznek még valósághűbbé, illetve még két kisebb kerek ablaknyílás is otthonosabbá varázsolja a kisházat. A bejárat előtt előkert található 2 darab piros virágtartóval felszerelve, melyek csak a kis kertészekre várnak, hogy szebbnél szebb virágokat neveljenek bennük. A kulccsal zárható teljes bejárati ajtót levélbedobó nyílás teszi még érdekesebbé, hogy a gyerkőcök kedves rajzokkal tudják meglepni egymást. A kerek formatervezésű különböző nagyságú kiegészítő nyílásokon keresztül a levegő áramlása biztosított, és a napsugarak kellemes fénye is hatásosan beragyogja a házikó belterét. 

Kerti házikó falát téglát imitáló dombormintázat díszíti, melyeken nagyon szép gyermek motívumok is helyet kaptak. Piros tetőszerkezet valósághű benyomást kelt, házikó oldalsó falait fa dombormintázat teszi még élethűbbé. Egyedi francia dizájn minden gyermek figyelmét felkelti. Házikóban való játék közben fejlődik a kicsik kommunikációs és nyelvi készsége, bővül szókincsük, szerepjátékok közben közelebb kerülnek a felnőttek világához. A házikó élénk színkivitelezése serkentően hat a fantáziára és elképzelőerőre. Házikó bel- és kültéren egyaránt használható. 

Méretei a házikónak 120*115*135 cm, teljes magassága 135 cm. Elektronikus csengő 2xAAA/1,5V/LR03 elemre működik. Smoby házikó nagyon egyszerűen és könnyen össze- illetve szétszerelhető. Helytakarékos, nem kell aggódni, hogy sok helyet fog bontott állapotban foglalni. My House házikó hosszú éveken keresztül fogja a kicsiket szolgálni, hisz elsőosztályú műanyagból lett megalkotva, mely bársonyos élményt nyújt a tapintásra, és nem utolsó sorban tartós és ellenálló is.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Kerti házikót a legújabb építészeti trendek inspirálták.

Jellemzői

 • kivételes házikó bel és kültéri játékra
 • stabil és tartós szerkezet dupla falrendszerrel
 • előkert virágtartókkal
 • minden udvar és kert éke lesz
 • zárható teljes bejárati ajtó
 • elektronikus csengő
 • dombordíszítés a falakon 
 • 135 cm magas
 • több gyerkőc közös szórakozására
 • csodaszép élénk színkivitelezés anti UV védelemmel
 • lekerekített élekkel
 • minőségi francia termék
 • megfelelő 2 évtől
 • kisfiúknak és kislányoknak
Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek120*115*135 cm
Termék magassága135 cm
A csomagolás méretei120*50*92 cm
Teljes hosszúság115 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg22,5 kg / 25,7 kg
MegjegyzésBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek