Házikó My Little Farm Starplast ablaktáblákkal 24 hó-tól

Termék leírása

Starplast My Little Farm House gyerek játszóház egy csodás, tágas házikó gyerekeknek 2 éves kortól. Forró nyári napokon kellemes hűst és árnyékot biztosít gyermekének. A játszóház sok nagy ablakának köszönhetően szellős, mindig friss szellő lengedezik benne és elegendő fény járja át. A gyerekek kellemesen érzik magukat benne, árnyékban játszhatnak a földön vagy esetlegesen asztalt is helyezhetünk el nekik a házikóban, rajzolhatnak, ebédelhetnek, vagy vendégeket fogadhatnak házikójukban. A házikó biztonságosságát ellenálló műanyag falai biztosítják. A gyerkőcök hosszú órákat fognak eltölteni házikójukban, egész gyerekkorukat végigkíséri majd.

Minden ablak nyitható sötétítőkkel van felszerelve és a házikót vidám matricákkal is ki lehet díszíteni. Starplast My Little Farm House játszóház 127 cm magas és alapja 118*106 cm. Minőséges és ellenálló műanyagokból készült, melyek évekig  szolgálják majd önt. A gyerek házikó egyszerűen összerakható és szétszedhető. Tágas és szép, élénk zöld, sárga és piros színekben pompázik. Tökéletesen beillik kertjébe vagy udvarára. A házikó külső falai fa imitációkkal gazdagítottak, egy igazi házra emlézetet. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit is.

A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is. A gyerek játszóház a fából készült házikókkal ellentétben szép színes, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A Starplast gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek valóra vált álma. Gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. A gyermek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető, ezért ha gyermeke már nem használja, elrakása nem foglal sok helyet. Ez a gyermek kerti játszóház minden gyermek arcára mosolyt csal.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Méretek118x106x127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei129*103*12 cm
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.