Házikó My Neo House DeLuxe Smoby bővített változat kerti grillezővel és Black&Decker fűnyíróval

Termék leírása

My Neo House DeLuxe bővített házikó kerti grillel és Black&Decker fűnyíróval a francia Smoby tervezői keze alól tökéletes választás fiúknak és lányoknak már 2 éves kortól. A házikóba teljes zárható bejárati ajtón jutnak be a gyerkőcök, amelyről természetesen nem hiányozhat a levélbedobó nyílás sem, hogy a postás kézbesíteni tudja a fontos leveleket. A forró nyári napokon a kellemes szellőzésről a 2 ablaknyílás nyitható zsalugáterekkel és 2 kerek ablak gondoskodik majd. A házikó valósághű benyomást kelt, felületét fa és tégla domborművek díszítik, de cuki madárka is fal díszét képezi. A menő házikó nem csupán az udvar vagy kert éke lehet, de beltéren is kihasználható. 

A házikó közkedvelt nyári konyhácskával is bővült, mely 17 drab nélkülözhetetlen kiegészítővel segíti a házigazda mindennapjait. Kis kertészek szívesen veszik majd birtokba a bővített előkertet, mely virágtartókkal felszerelt kerítésből áll, amelyet fantáziájuk szerint tudnak majd elhelyezni a házikójuk körül. Csatornarendszer esővízet felfogó hordóval, együtt az öntözőkannával a házikó bármely részére ráerősíthető. Kis kertészek így mindennapos rutinra tesznek szert növényeik gondozását illetően, így elmélyül bennük a természet iránti szeretet is. Ha a hordóba esetleg nem lenne elegendő víz az öntözéshez, mást sem kell tenni, csupán az ereszcsatornán keresztül feltölteni a víztartályt. A rendelési folyamat során lehetősége van a kosarában minőségi kiegészítőkkel bővíteni vásárlását, ezek között szerepel például a műanyag lapokból álló burkolat, amely 2 variációban kapható - házikó alá (12 elemes szett) illetve házikó alá kültéri kiegészítőkkel (18 elemes szett).

Teljes bejárati ajtó kulccsal zárható, a levélbedobó nyíláson keresztül pedig a postás tudja kézbesíteni a fontos leveleket, rajzokat. A dizájnos kerek ablaknyíláson keresztül a nyári napsugarak fénytáncot járnak a házikó belterében majd. A bejárati ajtó mellett elektronikus csengő kapott helyet, hogy a vendégek jelezni tudják érkezésüket. Piknik asztal padokkal tökéletes pihenésre, rajzolásra, étkezésre, társasozásra. 

A kis séfek segítségére lesz a kerekeken guruló konyhácska Barbecue grill 17 kiegészítővel vedégeik és szeretteik megvendégelésében. Barbecue Gril játékkonyha láng funkcióval is rendelezik, mely akkor jelenik meg, ha gyermeke megnyomja a gombot. Ez az egyedülálló funkció Barbecue autentikus hatását kelti. A grillező ezüst-fekete színkombinációban pompázik. Azok a gyerkőcök, akik szívesen öltik fel a kis kertész szerepét, nagy örömmel veszik birtokba a Black&Decker fűnyírót, mely kiváló minőségű termék és mechanikus Click-click hangot ad ki az indító gomb megnyomását követően. A fűnyírót tolva mechanikus crick-crick hanggal is szórakoztatja a kis kertészeket, hogy a fűnyírás még valósághűbb legyen. 

Gyermek házikó tartós műanyagból készült, mely éveken keresztül fogja gyermekeit boldogítani. Felülete sima, bársonyos a tapintásra. Kis kuckó fehér, zöld, piros és szürke színkombinációban pompázik, csodaszép kivitelezését majd az UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben. Házikó erős és stabil dupla falréteggel lett kialakítva, mely ellen áll az erős szélnek és az időjárás viszontagságainak egyaránt.

Méretei a házikónak 120*115*135 cm, teljes magassága 135 cm. Smoby házikó nagyon egyszerűen és könnyen össze- illetve szétszerelhető. Helytakarékos, nem kell aggódni, hogy sok helyet fog bontott állapotban foglalni. A házikó beltere tágas és ergonomikus kialakításának köszönhetően nagy játszó terület nyílik meg a csemeték előtt. A házikóban töltött idő alatt fejlődik a kicsik kommunikációs képessége, a szerepjátéknak és a házikó ӧsztӧnző kӧrnyezetének kӧszӧnhetően bővül a szókincsük. A házikóról való gondoskodás közben erősödik felelősségtudatuk is. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Jellemzői

 • modern kerti házikó bel- és kültéri használatra
 • elektronikus csengő
 • teljes zárható ajtó
 • előkert virágtartókkal
 • piknik asztal padokkal
 • kerekes konyhácska Barbecue grill kiegészítőkkel
 • Black&Decker fűnyíró mechanikus hanggal
 • nyári konyhácska 17 kiegészítővel
 • vízelvezető ereszcsatorna
 • valósághű külcsín
 • további kiegészítőkkel bővíthető
 • beltéri és kültéri használatra egyaránt
 • fiúknak és lányoknak 2 éves kortól
 • tartós és maximálisan stabil szerkezet
 • anti UV szűrővel
 • 135 cm magas
 • tágas, több gyerkőc közös szórakozására
 • bársonyos tapintású műanyag lekerekített élekkel
 • top francia termék
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek120*115*135 cm
Termék magassága135 cm
Munkalap magassága49 cm
A csomagolás méretei120*50*92 cm
Teljes hosszúság115 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...