Termék leírása

Ajándékozza meg gyermekeit a francia Smoby vállalat tervezői legújabb termékével, mégpedig az időtlen My Neo House Deluxe házikóval. Komplett kibővített modern kis kuckó kisfiúk és kislányok figyelmét egyaránt felkelti már 2 éves kortól, el sem fognak akarni szakadni kis birodalmukból. A házikóba menő teljes bejárati ajtón jut be csemetéje, amelyről természetesen nem hiányozhat a levélbedobó nyílás sem, hogy a postás kézbesíteni tudja a fontos leveleket. A forró nyári napokon a kellemes szellőzésről a 2 ablaknyílás nyitható zsalugáterekkel és 2 kerek ablak gondoskodik majd. A házikó valósághű benyomást kelt, felületét fa és tégla domborművek díszítik, de cuki madárka is fal díszét képezi. A menő házikó nem csupán az udvar vagy kert éke lehet, de beltéren is kihasználható. 

Kibővített kerti kuckó rengeteg újdonságot visz a kicsik életébe. A házikóhoz 17 kiegészítővel felszerelt nyári konyhácska, praktikus előkert virágtartókkal, vízelvezető ereszcsatorna hordóval és kannával is tartozik. A vízelvezető rendszer szükség szerint a házikó bármely részére felerősíthető. A gyakori esőzés után megtelt hordóból gyerkőcei friss esővízzel öntözgethetik virágos kertjüket, növényeiket, ami közelebb viszi őket a természet szeretetéhez. Ha a hordóba esetleg nem lenne elegendő víz az öntözéshez, mást sem kell tenni, csupán az ereszcsatornán keresztül feltölteni a víztartályt. A kerti munkálatok után csöppségei magukra is ölthetik a gondoskodó házigazda szerepét, hisz a kerti konyhácska készen áll a finomságok elkészítésére.

Gyerkőcök, akik szívesen töltenek kis időt egyedül, azokat biztosan érdekelni fogja a kulccsal zárható teljes bejárati ajtó, melyen a postás a levélbedobó nyíláson keresztül kézbesíteni tudja a várva várt fontos leveleket, rajzokat. kerek formatervezésű különböző nagyságú kiegészítő nyílásokon keresztül a levegő áramlása biztosított, és a napsugarak kellemes fénye is hatásosan beragyogja a házikó belterét. Természetesen mirevaló házikóból nem hiányozhat az elektronikus csengő sem, mely a bejárati ajtó mellett kapott helyet, hogy a vendégek jelezni tudják  jöttüket. A külső piknik asztal két paddal nagyszerű lehetőséget kínál a látogatók megvendégelésére, de akár szimpla pihenésre, beszélgetésre, étkezésre, rajzolásra vagy társasozásra is alkalmas. A rendelési folyamat során lehetősége van a kosarában minőségi kiegészítőkkel bővíteni vásárlását, ezek között szerepel például a műanyag lapokból álló burkolat, amely 2 variációban kapható - házikó alá (12 elemes szett) illetve házikó alá kültéri kiegészítőkkel (18 elemes szett).

Gyermek házikó tartós műanyagból készült, mely éveken keresztül fogja gyermekeit boldogítani. Felülete sima, bársonyos a tapintásra. Kis kuckó fehér, zöld, piros és szürke színkombinációban pompázik, csodaszép kivitelezését majd az UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben. Házikó erős és stabil dupla falréteggel lett kialakítva, mely ellen áll az erős szélnek és az időjárás viszontagságainak egyaránt.

Méretei a házikónak 120*115*135 cm, teljes magassága 135 cm. Smoby házikó nagyon egyszerűen és könnyen össze- illetve szétszerelhető. Helytakarékos, nem kell aggódni, hogy sok helyet fog bontott állapotban foglalni. A házikó beltere tágas és ergonomikus kialakításának köszönhetően nagy játszó terület nyílik meg a csemeték előtt. A házikóban töltött idő alatt fejlődik a kicsik kommunikációs képessége, a szerepjátéknak és a házikó ӧsztӧnző kӧrnyezetének kӧszӧnhetően bővül a szókincsük. A házikóról való gondoskodás közben erősödik felelősségtudatuk is. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Jellemzői

 • kerti házikó rengeteg kiegészítővel
 • elektronikus csengő
 • teljes bejárati ajtó zárral
 • piknik asztal 2 paddal
 • előkert virágtartókkal
 • nyári konyhácska 17 kiegészítővel
 • vízelvezető csatornarendszer hordóval és öntözőkannával
 • valósághű külcsín
 • beltéri és kültéri használatra egyaránt
 • fiúknak és lányoknak 2 éves kortól
 • tartós és maximálisan stabil szerkezet
 • anti UV szűrővel
 • 135 cm magas
 • tágas, több gyerkőc közös szórakozására
 • bársonyos tapintású műanyag lekerekített élekkel
 • top francia termék
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek120*115*135 cm
Termék magassága135 cm
Munkalap magassága49 cm
A csomagolás méretei120*50*92 cm
Teljes hosszúság115 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...