Termék leírása

Éljen a lehetőséggel és lepje meg gyermekeit a francia Smoby vállalat tervezői legújabb termékével, mégpedig az időtlen Neo House Deluxe házikóval. Komplett kibővített modern kis kuckót kisfiúk és kislányok egyaránt értékelni fogják már 2 éves kortól, ki sem fognak akarni szakadni kis birodalmukból. A házikóba menő teljes bejárati ajtón jut be csemetéje, amelyről természetesen nem hiányozhat a levélbedobó nyílás sem, hogy a postás kézbesíteni tudja a fontos leveleket. A forró nyári napokon a kellemes szellőzésről a 2 ablaknyílás nyitható zsalugáterekkel és 2 kerek ablak gondoskodik majd. A házikó valósághű benyomást kelt, felületét fa és tégla domborművek díszítik, de cuki madárka is fal díszét képezi. A menő házikó nem csupán az udvar vagy kert éke lehet, de beltéren is kihasználható. 

Kibővített kerti kuckóhoz 17 kiegészítővel felszerelt nyári konyhácska, a házikó körül bárhova elhelyezhető praktikus előkert virágtartókkal, vízelvezető ereszcsatorna hordóval és kannával is tartozik. A vízelvezető rendszer szükség szerint a házikó bármely részére felerősíthető. A gyakori esőzés után megtelt hordóból kis kertészei friss esővízzel öntözgethetik virágos kertjüket, növényeiket, ami közelebb viszi őket a természet szeretetéhez. Ha a hordóba esetleg nem lenne elegendő víz az öntözéshez, mást sem kell tenni, csupán az ereszcsatornán keresztül feltölteni a víztartályt. A kerti munkálatok után csöppségei magukra is ölthetik a gondoskodó házigazda szerepét, hisz a kerti konyhácska készen áll a finomságok elkészítésére. A házikó részét képezi 2 darab többfunkciós KidStool asztalka is 50 kg-os teherbírással. Ezek a praktikus bútordarabok nem csupán a házikó vagy a kert alaprészei lehetnek, de akár hasznos részévé is válhatnak a gyerekszobának egyaránt. Az asztalkák UV szűrővel lettek kezelve, így szépséges színkivitelezésüket éveken keresztül megtartják. Kétféle módon is kihasználhatóak - asztalkaként, vagy akár taburettként is. 

Gyerkőcök, akik szívesen töltenek kis időt egyedül, azokat biztosan érdekelni fogja a kulccsal zárható teljes bejárati ajtó, melyen a postás a levélbedobó nyíláson keresztül kézbesíteni tudja a várva várt fontos leveleket, rajzokat. kerek formatervezésű különböző nagyságú kiegészítő nyílásokon keresztül a levegő áramlása biztosított, és a napsugarak kellemes fénye is hatásosan beragyogja a házikó belterét. Természetesen mirevaló házikóból nem hiányozhat az elektronikus csengő sem, mely a bejárati ajtó mellett kapott helyet, hogy a vendégek jelezni tudják jöttüket. A külső piknik asztal két paddal nagyszerű lehetőséget kínál a látogatók megvendégelésére, de akár szimpla pihenésre, beszélgetésre, étkezésre, rajzolásra vagy társasozásra is alkalmas. A rendelési folyamat során lehetősége van a kosarában minőségi kiegészítőkkel bővíteni vásárlását, ezek között szerepel például a műanyag lapokból álló burkolat, amely 2 variációban kapható - házikó alá (12 elemes szett) illetve házikó alá kültéri kiegészítőkkel (18 elemes szett).

Gyermek házikó tartós műanyagból készült, mely éveken keresztül fogja gyermekeit boldogítani. Felülete sima, bársonyos a tapintásra. Kis kuckó fehér, zöld, piros és szürke színkombinációban pompázik, csodaszép kivitelezését majd az UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben. Házikó erős és stabil dupla falréteggel lett kialakítva, mely ellen áll az erős szélnek és az időjárás viszontagságainak egyaránt.

Méretei a házikónak 120*115*135 cm, teljes magassága 135 cm. Smoby házikó nagyon egyszerűen és könnyen össze- illetve szétszerelhető. Helytakarékos, nem kell aggódni, hogy sok helyet fog bontott állapotban foglalni. A házikó beltere tágas és ergonomikus kialakításának köszönhetően nagy játszó terület nyílik meg a csemeték előtt. A házikóban töltött idő alatt fejlődik a kicsik kommunikációs képessége, a szerepjátéknak és a házikó ӧsztӧnző kӧrnyezetének kӧszӧnhetően bővül a szókincsük. A házikóról való gondoskodás közben erősödik felelősségtudatuk is. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak.

Jellemzői

 • kerti házikó rengeteg tartozékkal
 • elektronikus csengő
 • teljes bejárati ajtó zárral
 • piknik asztal 2 paddal
 • előkert virágtartókkal
 • nyári konyhácska 17 kiegészítővel
 • vízelvezető csatornarendszer hordóval és öntözőkannával
 • 2 darab KidStool asztalka
 • valósághű külcsín
 • beltéri és kültéri használatra egyaránt
 • fiúknak és lányoknak 2 éves kortól
 • tartós és maximálisan stabil szerkezet
 • anti UV szűrővel
 • 135 cm magas
 • tágas, több gyerkőc közös szórakozására
 • bársonyos tapintású műanyag lekerekített élekkel
 • top francia termék
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek120*115*135 cm
Termék magassága135 cm
Munkalap magassága49 cm
A csomagolás méretei120*50*92 cm
Teljes hosszúság115 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...