Házikó Nature Smoby UV szűrővel fehér-zöld 24 hó-tól

Termék leírása

Gyerek házikó Smoby Nature egyedi dizájnja az első pillantásra elnyeri a kicsik tetszését. A házikó stabil dupla falai ellenálnak az időjárás viszontagságainak. A házikó felülete UV szűrőt tartalmaz, védve a házikó színét a fakulás ellen, hogy nagyon sokáig éke legyen a kertnek vagy az udvarnak. Az UV szűrő egyedisége, hogy a házikó több év után is olyan, mint ha épen a dobozból lett volna kicsomagolva. A kerti házikót egyszerűen lehet össze és szétszerelni. Szétszedve nem foglal nagy helyet, nem kell aggódni, hogy galibázni fog. A házikó stabilitása a minőségi műanyagban rejlik, mely szilárd és ellenálló jellemzőkkel rendelkezik. A műanyag érintésre bársonyos tapintású. A szélei lekerekítettek így játék közben nem kell a sérülések miatt aggódni. A játszóházikó Nature egyedi narancssárga elhúzható sötétítővel van felszerelve és egy rácsozott ablakkal is. Az egész házikó nagyon szép narancssárga-zöld és piros színbe van kialakítva.

A házikó színe és dizájnja nagyszerűen beleolvad a kerti környezetbe és az udvar éke lesz. Az időtlen egyszerűsége és a tágas beltere miatt a legkedveltebb házikók közé tartozik. A beltér méretei 98*111 cm, magassága 127 cm. A házikó ajtaja 91*42 cm. A felezett ajtó magassága 49 cm. A kerti házikó Nature tetőszerkezete piros színű. A házikó falai domborművekkel vannak díszítve építőanyagra emlékeztetve virágcserpekben. A Smoby egy francia cég sokéves tapasztalattal, garantálja a termékek magas minőségét, melyek a legszigorúbb szabványoknak megfelelően készültek. A házikóban való játék atraktív a kicsik számára minden egyes korban. Hosszú órákon keresztül fognak majd a kicsik ebben a gyönyörű házikóban játszadozni.

A Smoby játszóházak a fából készült házikókkal ellentétben szép színesek, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét. A Smoby gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek beteljesedett álma. Ez a játszóházikó a francia Smoby játékgyártó műhelyéből származik, amely minőségi és egyedi játékokat gyárt. A Smoby a legjobb minőségű játékgyártó, játékok élei lekerekítettek, hogy megelőzzenek bármiféle esetleges sérülést játék közben. A legszigorúbb előírásoknak teljesen megfelel, így az Ön számára ez a házikó a legjobb választás. A Smoby játékok tapintásra kellemesek és bársonyosak. Melyik kis gyerkőc ne vágyni egy ilyen nagyszerű házikóra, amelyben hosszú időn keresztül játszadozhat a barátaival?

Jellemzői

 • minőségi műanyag házikó
 • dupla műanyag falak
 • elhúzható sötétítő
 • cserpes tetőt imitáló tetőszerkezet
 • legújabb építészeti trendek alapján
 • szilárd és stabil
 • ellenáll az időjárás viszontagságainak
 • magasága 127 cm, méretei 91*42 cm
 • minúségi francia termék
 • bársonyos műanyagból
 • unisex 2 éves kortól
 • tágas beltér, több gyerkőc is elfér benne
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek127*111*98 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei99*20*115 cm
Tömeg13,50 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.