Házikó Fairy House Starplast piros-zöld 24 hó-tól

Termék leírása

Starplast New Fairy House gyerek házikó kinézetével egy mézeskalács házikóra emlékeztet. A gyerek házikó szép színű, piros-sárga-zöld színekben pompázik. Minőséges és ellenálló műanyagjainak köszönhetően a házikó váza nagyon biztonságos. Színei időtállóak és nem fakulnak ki. A gyerek játszóház ferde tetővel gazdagított, amelyen egy beépített tetőablak is helyet kapott, melynek köszönhetően az egész házikó szép világos.

Az ajtó postaládával is fel van szerelve, hátsó ablaka sötétítőkkel gazdagított. A gyermek házikó rengeteg ablakkal és felezett ajtóval tarkított, melyeknek köszönhetően mindig elegendő friss levegő szállingózik benne és még a meleg nyári napokon is hűst biztosít gyermekének. A házikó magassága 122 cm és alapjának méretei 123,5*102,5 cm. Gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék gyermeke kommunikációs képességeit is fejleszti. A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogatja gyermeke szókincsének bővülését is.

Ez a játszóház a fából készült házikókkal ellentétben szép színes, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A Starplast gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek valóra vált álma. Gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. A gyerek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető, ezért ha gyermeke már nem használja, nem foglal sok helyet. Ez a kerti játszóház minden gyermek arcára mosolyt csal.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Méretek124*103*122 cm
Termék magassága122 cm
A csomagolás méretei123*104*19 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.