Házikó pilléreken homokozóval kiskerttel Square Playhouse on Stilts Smoby és 1,5 m csúszda létrával UV szűrő 24 hó-tól

Termék leírása

Gyermek házikó pilléreken homokozóval és veteményessel gyerekeknek 2 éves kortól. A házikó gyönyörű fehér, szürke, zöld és kék színekben pompázik, így első pillantásra elnyeri a csöppségek figyelmét, minden kert és udvar ékévé válik. Az eredeti kis kuckó erős és stabil pilléreken áll, teljes magassága 197 cm. A házikóba a gyerekek egy praktikus létrán jutnak fel és 1,5 m hosszú csúszdán csusszanhatnak le. A házikó felajtóval és két elhúzható zsalugáteres ablakkal van ellátva, hátsó részében kerek ablak és virágtartó található. A házikó felületét UV szűrő védi, így hosszan tartó használat után is megőrzi élénk színeit.

A házikó tágas beltérrel rendelkezik, több ablakának és dizájnos nyílásának köszönhetően minden irányba remek kilátást biztosít. A házikóhoz egy 2in1 homokozó és veteményes is tartozik, amely könnyen a gyerekek igényeihez igazítható. A homokozó akár 75 kg homokot is képes befogadni, és lehetővé teszi a különböző homokvárak és alagutak felépítését saját fantázia és képzelet szerint. A termék egyúttal kertként is szolgálhat, amelybe 60 liter földet önthetünk. A saját kertben való tevékenykedés hozzájárul a természettel való pozitív kapcsolat kialakításához, ráadásul játék közben a gyerekek friss levegőn töltik az időt.

A pilléreken álló gyerekház valósághű benyomást kelt, a felületét díszítő állatok és virágtartók ábrái első látásra elvarázsolják a gyerekeket. A kuckó dombormintázata faburkolatra emlékeztet, tetejét szürke tetőfedés takarja. A házikó dupla falai erősek és jól ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A pilléreken álló homokozóval kiegészített házikó teljes méretei 243*236*197 cm. A csúszdával együtt a kis kuckó méretei 243*160*197 cm. A ház egyszerűen össze- és szétszerelhető, felállítása problémamentes.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos játékot és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A Smoby gyártó játékai a legjobb választás minden gyermek számára.

Jellemzői

 • egyedi kerti házikó pilléreken
 • 150 cm hosszú minőségi csúszda
 • 2in1 homokozó és veteményes
 • megfelelő kiegészítő kertbe és udvarra
 • valósághű dizájn minőségi dupla fallal
 • felezett ajtó és elhúzható zsalugáter
 • elegendően tágas több gyerkőc részére
 • 2 elhúzható zsalugáter
 • élénk színek UV szűrővel
 • francia termék
 • fiúknak, lányoknak 2 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek243*236*197 cm
Termék magassága197 cm
A csomagolás méretei120*50*102 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteSand/soil is not included
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.