Házikó pilléreken Pilings House Smoby 1,5 m csúszdával csengővel és előkert fűnyíróval és szerszámokkal

Termék leírása

Gyermek házikó pilléreken Pilings House egy igazán tökéletes ajándék minden kislány és kisfiú részére már 2 éves kortól, akik szívesen töltik szabadidejüket a friss levegőn. A házikó élénk színekben pompázik, így első pillantásra elnyeri a csöppségek figyelmét, minden kert és udvar ékévé válik. Ez az egyedi házikó 70 cm magas pilléreken áll, így egyúttal kiváló lehetőséget kínál az 1,5 m-es csúszdázásra is. A gyermek házikóba a csúszásmentes létrán vezet az út, így a gyerekek a házikó magaslati ablakából csodálhatják majd a kert vagy udvar szépségeit, illetve a bejárati ajtó előtt kialakított teraszról.

A vendégek érkezésüket az elektronikus csengőn tudják jelezni, mely a bejárati ajtó mellett kapott helyet. A tágas gyermek házikóba dupla fallal több gyerkőc is elfér. A kis lurkók biztosan kihasználják majd a házikó alatt meglelhető teret is egyaránt. Akár egy pokróc és játákok kíséretében élvezhetik az árnyékot kellemesen a kertben. A házikó körül nagy kertet tudnak kialakítani, hisz a szett részét képezi 2 kerítés is virágtartókkal. A kerítéseket saját fantáziájuk vagy elképzelésük szerint tudják elhelyezni a házikó körül, igy saját növényeket nevelhetnek, gondozhatják virágjaikat és közelebb kerülnek a természethez. A ki kertészek nagy örömmel veszik birtokba a kerti fűnyírót, mely mechanikus hangot ad ki startoláskor, és szerszám készlet kiskocsin is a kertészek munkáját könnyíti meg, melyek közt megtalálható nagy gereblye levelekre, klasszikus gereblye, kis lapát, kapa, ültető lapát és öntözőkanna is. 

A gyermek házikó minőségi és tartós alapanyagból készült, mely a gyerekek számára maximális biztonsági érzetet nyújt majd. Szintén nagyon szép gyermek motívumokkal lett kiegészítve - virágtartók, madarak és kiscica teszi egyedivé a házikót. Fehér-zöld színkombináció szürke tetővel és fehér pillérekkel valósághű és modern benyomást kelt. Házikó ablaka elhúzható és ajtaja nyitható, melyek a gyerkőcök figyelmét garantáltan lekötik. A házikó felülete aniti UV szűrővel lett ellátva, mely megvédi a házat a káros napsugarakkal szemben, így hosszú ideig megtartja élénk színeit

A pilléreken álló házikó összeillesztése és szétszedése egyszerű. A házikó külcsíne a legkisebb részletig át lett gondolva, így minden gyerkőc hamar sajátjának érzi majd. Házikó a Smoby vállalat műhelyéből legjobb választás csemetéje részére. Teljes méretei a gyermek házikónak pilléreken 260*160*197 cm, miközben teljes magassága 197 cm. Maga a házikó méretei 98*110*127 cm. Teljes súlya a gyermek házikónak 35 kg.

Gyermek házikó a francia Smoby vállalat műhelyéből származik, mely minőségi és egyedi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby a legminőségibb kerti gyerek házikókat kínálja a piacon, de más gyerekjátékok is megtalálhatóak a kínálatában. Smoby játékok élei lekerekítettek, hogy a gyerekek teljes biztonságban játszhassanak. Megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek, ezért is Smoby házikó a legjobb választás gyermekének. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek lágy és kellemes, bársonyos élményt nyújt a tapintásra.

Jellemzői

 • egyedi kerti házikó pilléreken
 • elektronikus csengő
 • bővített előkert
 • kerti fűnyíró 
 • kerti szerszámkészlet kiskocsin
 • minőségi 150 cm hosszú csúszdával
 • stabil és tartós szerkezet
 • megfelelő kiegészítő kertbe és udvarra
 • valósághű dizájn minőségi dupla fallal
 • felezett ajtó és behúzható ablak
 • elegendően tágas több gyerkőc részére
 • élénk színek anti UV szűrővel
 • lekerekített élek
 • francia termék
 • kislányoknak és kisfiúknak egyaránt
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek260*160*197 cm
Termék magassága197 cm
A csomagolás méretei120*50*100 cm
Teljes hosszúság260 cm
Csúszófelület hosszúsága150 cm
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg35 kg
MegjegyzésHouse size: 98*110*127 cm
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...