Házikó Pretty Blue Smoby elhúzható zsalugáterrel és UV szűrővel 24 hó-tól

Termék leírása

Gyerek játszóházikó Smoby Pretty Blue egyedi dizájnja az első pillantásra elnyeri a kicsik tetszését. A házikó stabil dupla falai ellenálnak az időjárás viszontagságainak. A házikó felülete UV szűrőt tartalmaz, védve a házikó színét a fakulás ellen, hogy nagyon sokáig éke legyen a kertnek vagy az udvarnak. Az UV szűrő egyedisége, hogy a házikó több év után is olyan, mint ha épen a dobozból lett volna kicsomagolva. A kerti házikót egyszerűen lehet össze és szétszerelni. Szétszedve nem foglal nagy helyet, nem kell aggódni, hogy galibázni fog. A házikó stabilitása a minőségi műanyagban rejlik, mely szilárd és ellenálló jellemzőkkel rendelkezik. A műanyag érintésre bársonyos tapintású. A szélei lekerekítettek így játék közben nem kell a sérülések miatt aggódni.

A Smoby Pretty Blue játszóházikó egyedi elhúzható sötétítővel van felszerelve élénk kék színben, a rácsozott ablak pedig kék-szürke-zöld és fehér színben van kombinálva. A házikó színe és dizájnja nagyszerűen beleolvad a kerti környezetbe és az udvar éke lesz. Az időtlen egyszerűsége és a tágas beltere miatt a legkedveltebb házikók közé tartozik. A beltér méretei 98*111 cm, magassága 127 cm. A házikó ajtaja 91*42 cm. A felezett ajtó magassága 49 cm. A kerti házikó Pretty Blue tetőszerkezete piros színű. A házikó falai domborművekkel vannak díszítve építőanyagra emlékeztetve virágcserpekben. A Smoby egy francia cég sokéves tapasztalattal, garantálja a termékek magas minőségét, melyek a legszigorúbb szabványoknak megfelelően készültek. A házikóban való játék atraktív a kicsik számára minden egyes korban. Hosszú órákon keresztül fognak majd a kicsik ebben a gyönyörű házikóban játszadozni.

A Smoby játszóházak a fából készült házikókkal ellentétben szép színesek, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Ez a játszóházikó a francia Smoby játékgyártó műhelyéből származik, amely minőségi és egyedi játékokat gyárt. A Smoby a legjobb minőségű játékgyártó, játékok élei lekerekítettek, hogy megelőzzenek bármiféle esetleges sérülést játék közben. A legszigorúbb előírásoknak teljesen megfelel, így az Ön számára ez a házikó a legjobb választás. A Smoby játékok tapintásra kellemesek és bársonyosak.  A Smoby gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Egy saját házikó minden gyermek beteljesedett álma.

Jellemzői

 • minőségi műanyag játszóházikó
 • elhúzható sötétítő
 • dupla műanyag falak
 • legújabb építészeti trendek alapján készült
 • erős és stabil
 • erős szerkezetének köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságainak
 • teljes magasság 127 cm, ajtó méretei 91*42 cm
 • minőségi francia termék
 • bársonyos tapintású műanyag
 • unisex 2 éves kortól ajánlott
 • tágas beltér, több gyerkőc is elfér benne
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek99*110*127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei99*20*115 cm
Teljes hosszúság110 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg12,50 kg / 14,75 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.