Házikó Pretty Blue Smoby kékes-zöld UV védelemmel 3 ablakkal 2 árnyékolóval és 2 elhúzható zsalugáterrel 2 évtől

Termék leírása

A francia Smoby vállalat egy újabb gyöngyszemmel lepett meg minket, a Pretty Blue házikó csodálatos kivitelezése elrabolja kisfiúk és kislányok szívét egyaránt már 2 éves kortól. Az egyedi házikó 3 ablaka két árnyékolóval és két behúzható zsalugáterrel lett kialakítva, hogy a kicsik mindig komfortosan érezzék magukat kedvenc kuckójukban töltött idő alatt. A házikó kék, zöld, szürke és fehér modern és időtlen színkombinációban pompázik, az UV védelem gondoskodik róla, hogy a kisház hosszú ideig megtartsa csodaszép külcsínét. Házikó valósághű kialakítása minden kertet és udvart még egyedibbé varázsol, szinte beleolvad a környezetbe.

A házikó minőségi dupla falrendszerből áll és elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak, így a házikó előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, mint a stabilitás és ellenállóság. A kis kunyhóra jellemző a tartósság az időjárási viszonyokkal szemben. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni, a műanyag felület sima és bársonyos a tapintásra. Méretei ennek az elsőosztályú gyerek házikónak 98*110*127 cm, magassága 127 cm és teljes hossza 110 cm. Ez a pompás kisház beltéren is használható, tehát a gyerekszoba éke is lehet, összeillesztése és szétszedése egyszerű.

A kis kuckó teljesen valósághű benyomást kelt köszönhetően a speciálisan kivitelezett falaknak, melyek tapintásra érdekes élményt nyújtanak, mintha valódi építőanyagból lettek volna felépítve. A zöld falakat egyedi domborművek díszítik, mint a virágtartók cuki állatkákkal. A bejárat felett a Smoby logó látható két pillangó társaságában. Csöppségek a kék felezett ajtón jutnak be a házikóba, a bejáratot két kis ablaknyílás teszi még érdekesebbé, melyen a gyerkőcök kitudnak kukucskálni. A kék zsalugáter biztosítja a kicsik kényelmét, hisz ha túlságosan süt a napocska, akkor behúzhatják azt, ha felszeretnék melegíteni kis otthonukat, akkor kihúzhatják a zsalugátert, hogy a napocska sugarai felmelegítség a házikó belterét. Az árnyékolókon keresztül felfrissül a házikó légköre, és nem utolsó sorban félárnyékot is biztosítanak a forró napokon. A tetőszerkezet szürke színben pompázik és valódi cseréptetős épület hangulatát hozza vissza. 

A Smoby Pretty Blue házikó a legmodernabb kivitelezésű házikók csoportját erősíti köszönhetően az eredeti francia külcsínnek és elsőosztályú kivitelezésnek. Házikó tágas beltere több gyerkőc szórakozásának ad majd otthont. Kis kuckóban való móka fejlesztően hat a kommunikációs és nyelvi készségek fejlődésére, játék közben egyaránt bővül a gyerekek szókincse, szerepjátékok közben közelebb kerülnek a felnőttek világához. Nagyon fontos a felelősségtudat felélesztése a gyerekekben, ebben segítségükre lesz a házikó. A kis kunyhócska csodaszép színkivitelezése serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére, kis kuckóban való móka alatt szinte mesében fogják magukat érezni a kis lurkók.

Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A Smoby játékok műanyaga erős, tartós, de egyben lágy, selymes és bársonyos a tapintásra. Mindegyik Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekeit játék közben elkerülje az esetleges sérülés veszélye. Smoby játék a legjobb választás, mellyel gyermekét megajándékozhatja.

Jellemzői:

 • magasan minőségi műanyag házikó
 • 2 behúzható zsalugáter
 • tartós dupla falrendszer
 • a tetőszerkezet valódi tetőcserepeket imitálja
 • rangos francia dizájnőrök tervei szerint készült
 • erős és tartós
 • magas súlyának köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságaival szemben
 • minőségi francia termék
 • lekerekített élek, bársonyos felület
 • megfelelő fiúknak és lányoknak egyaránt 2 évtől
 • tágas beltér több gyerkőc közös szórakozására
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek98*110*127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei99*20*115 cm
Teljes hosszúság110 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg12,50 kg / 14,75 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.