Házikó Pretty Nature Smoby konyhasarokkal előkerttel és csengővel

Termék leírása

Pretty Nature házikó a francia Smoby vállalat műhelyéből egy időtlen kerti kuckó gyerekeknek már 2 éves kortól. Egyedi házikó stabil szerkezettel és erős dupla falrendszerrel lett megalkotva, melyek ellen állnak az időjárás viszontagságainak. Az UV védelemnek köszönhetően a házikó hosszú ideig megtartja szépséges élénk színkivitelezését. Házikó valósághű benyomást kelt, stabil, erős és biztonságos, nem utolsó sorban pedig kertje vagy udvara ékévé válik. A házikón kívül a fiúk és lányok egyaránt örülhetnek a pöpec nyári konyhasaroknak, elektronikus csengőnek és praktikus kertecskének.

Természetesen mirevaló házikóból nem hiányozhat az elektronikus csengő sem, mely a bejárati ajtó mellett kapott helyet, hogy a vendégek jelezni tudják jöttüket. Házikó tágas beltere rengeteg lehetőséget kínál csöppségeknek az önfeledt mókára. Házikón a szürke színű behúzható zsalugáter dominál. Praktikus konyhasarokban 17 kigészítővel a gyerkőcök különböző finomságokat készíthetnek barátaik és szeretteik részére. A bejárat előtt előkert található virágtartókkal felszerelve, melyek csak a kis kertészekre várnak, hogy szebbnél szebb virágokat neveljenek bennük.

Rengeteg ablaknyílás garantálja a házikóban való levegőmozgást és kellemes árnyékot is biztosít a forró nyári napokon. Házikó 2 klasszikus méretű ablakkal lett kialakítva, melyek közül az egyiket praktikus behúzható zsalugáter tesz még élethűbbé. Házikóba klasszikus szürke színű felezett ajtón lehet bejutni. Köszönhetően a felezett ajtónak és nagy ablaknyílásoknak a házikó beltere tágas, hosszú ideig fognak a kicsik benne játszani. 

Kerti házikó falát téglát imitáló dombormintázat díszíti. Piros tetőszerkezet valósághű benyomást kelt, házikó oldalsó falait fa dombormintázat teszi még élethűbbé, melyeken nagyon szép gyermek motívumok - madarak, virágok, cica és pillangók is helyet kaptak. Egyedi francia dizájn minden gyermek figyelmét felkelti. Házikóban való játék közben fejlődik a kicsik kommunikációs és nyelvi készsége, bővül szókincsük, szerepjátékok közben közelebb kerülnek a felnőttek világához. A házikó élénk színkivitelezése serkentően hat a fantáziára és elképzelőerőre. Házikó bel- és kültéren egyaránt használható. 

Méretei a házikónak 145*110*127 cm, teljes magassága 127 cm. Elektronikus csengő 2xAAA/1,5V/LR03 elemre működik. Smoby házikó nagyon egyszerűen és könnyen össze- illetve szétszerelhető. Helytakarékos, nem kell aggódni, hogy sok helyet fog bontott állapotban foglalni. Pretty Nature házikó hosszú éveken keresztül fogja a kicsiket szolgálni, hisz elsőosztályú műanyagból lett meglkotva, mely bársonyos élményt nyújt a tapintásra, és nem utolsó sorban tartós és ellenálló is.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Kerti házikót a legújabb építészeti trendek inspirálták.

Jellemzői

 • egyedi házikó bel- és kültérre egyaránt
 • stabil és tartós szerkezet
 • konyhasarok 17 kiegészítővel
 • előkert virágtartókkal
 • minden udvar és kert éke lesz
 • felezett ajtó
 • dombordíszítés a falakon 
 • elektronikus csengő a bejárati ajtón
 • 127 cm magas
 • több gyerkőc közös szórakozására
 • csodaszép élénk színkivitelezés anti UV védelemmel
 • dupla falrendszer
 • lekerekített élekkel
 • minőségi francia termék
 • megfelelő 2 évtől
 • kisfiúknak és kislányoknak
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek145*110*127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei100*24*115 cm
Teljes hosszúság145 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg14.12 kg / 16,62 kg
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.