Házikó Pretty Sunny Flowers House Smoby ablakpárkány és virágcserepek kiegészítőkkel 2 ablakkal és 2 árnyékolóval UV szűrő 24 hó-tól

Termék leírása

A francia Smoby vállalat legújabb terméke a Sunny kerti házikó, mely első pillantásra elrabolja kisfiúk és kislányok szívét már 2 éves kortól. A stílusos és időtlen házikóba felezett ajtón jutnak be a csöppségek, az árnyékos szellőzést pedig a 2 ablak biztosítja, melyekből kettőt árnyékolók egészítenek ki. Csodálatosan szép színkombináció természetes benyomást kelt, a színek huzamosabb idő után sem fakulnak ki, hisz UV védelemmel lett a házikó kezelve. Praktikus ablakpárkány örömet szerez a kis kertészeknek, akik a 3 virágcserépben kedvenc virágaikat is nevelhetik. Az ültetésben segítségükre lesz egy kislapát és gereblye is. 

A házikó minőségi dupla falrendszerből áll és elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak, így a házikó előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, mint a stabilitás és ellenállóság. A kis kunyhóra jellemző a tartósság az időjárási viszonyokkal szemben. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni, a műanyag felület sima és bársonyos a tapintásra. Méretei ennek az elsőosztályú gyerek házikónak 98*110*127 cm, magassága 127 cm és teljes hossza 110 cm. A házikó helytakarékos, összeillesztése és szétszedése egyszerű.

Házikó valósághű benyomást kelt köszönhetően a speciálisan kivitelezett falaknak, melyek tapintásra érdekes élményt nyújtanak, mintha valódi építőanyagból lettek volna felépítve. A narancssárga falakat egyedi domborművek díszítik, mint a virágtartók cuki állatkákkal. A bejárat felett a Smoby logó látható két pillangó társaságában. Kis lurkók a sárga felezett ajtón jutnak be a házikóba, a bejáratot 2 kis ablaknyílás teszi még érdekesebbé, melyen a gyerkőcök kitudnak kukucskálni. Az üde szellő és a kellemes napfény az ablakokon keresztül jut házikó belterébe, az árnyékolók pedig nem utolsó sorban félárnyékot is biztosítanak majd a forró nyári napokon. A tetőszerkezet szürke színben pompázik és valódi cseréptetős épület hangulatát hozza vissza. 

Sunny házikó a legmodernabb kivitelezésű házikók csoportját erősíti köszönhetően az eredeti francia külcsínnek és elsőosztályú kivitelezésnek. Házikó tágas beltere több gyerkőc szórakozásának ad majd otthont. Kis kuckóban való móka fejlesztően hat a kommunikációs és nyelvi készségek fejlődésére, játék közben egyaránt bővül a gyerekek szókincse, szerepjátékok közben közelebb kerülnek a felnőttek világához. Nagyon fontos a felelősségtudat felélesztése a gyerekekben, ebben segítségükre lesz a házikó. A kis kunyhócska csodaszép színkivitelezése serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére, kis kuckóban való móka alatt szinte mesében fogják magukat érezni a kis lurkók.

Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A Smoby játékok műanyaga erős, tartós, de egyben lágy, selymes és bársonyos a tapintásra. Mindegyik Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekeit játék közben elkerülje az esetleges sérülés veszélye. Smoby játék a legjobb választás, mellyel gyermekét megajándékozhatja.

Jellemzői:

 • csúcsminőségű műanyag házikó
 • nem mindennapi színkombináció anti UV védelemmel
 • 2 ablak, 2 árnyékoló
 • tartós dupla falrendszer
 • a tetőszerkezet valódi tetőcserepeket imitálja
 • ablakpárkány 3 virágcseréppel és szerszámokkal
 • rangos francia dizájnőrök tervei szerint készült
 • erős és tartós, ellenáll az időjárás viszontagságaival szemben
 • bel- és kültéri használatra
 • minőségi francia termék
 • lekerekített élek, bársonyos felület
 • megfelelő fiúknak és lányoknak egyaránt 2 évtől
 • tágas beltér több gyerkőc közös szórakozására
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek98*110*127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei99*20*115 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg12,50 kg / 14,75 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.