Házikó cukrászdával Sweety Corner Playhouse Smoby élelmiszerekkel és édességekkel 18 kiegészítő UV szűrő 2 évtől

Termék leírása

Házikó Sweety Corner Playhouse a francia Smoby vállalat műhelyéből pompás ajándék fiúknak és lányoknak már 2 éves kortól. Menő házikó beltere elegendő helyet biztosít a csöppségeknek majd az önfeledt játszadozásra. A házikóba felezett ajtón jutnak be a gyerkőcök, kis kuckó 3 ablaknyílásából kettő árnyékolóval és 1 elhúzható zsalugáterrel lett kiegészítve, melyek garantálják a friss levegő áramlását és az elegendő napfényt a házikóban. Csodálatosan szép és modern kék, szürke és fehér színkombináció a házikót időtlenné varázsolja, és huzamosabb idő után sem fakulnak meg a színek, hisz UV védelemmel lett a házikó kezelve. Házikó valósághű kialakítása minden kertet és udvart még egyedibbé varázsol, szinte beleolvad a környezetbe.

Házikó nem csupán egy kis kuckó, hanem cukrászda is egyben - a tetőn Sweet Corner felirat díszeleg süti ábrákkal, pont mint a felezett ajtón is. A kiadó pulton belül konyha kapott helyet nyitható pénztárgéppel és fagylaltadagolóval. Az elhúzható zsalugáterre az aktuális árakat is fel tudják a gyerekek írni, majd zárás után a kiadó pult a behúzható zsalugáternek köszönhetően lezárható. A finomságok előkészítésében és felszolgálásában 18 kiegészítő lesz a kicsik segítségére, melyek közt megtalálható fizető terminál, bankkártya, csésze kávé, 2 tölcsér fagyi gombóccal, édes morzsa, tányérok étkészlettel, palacsintasütő és 2 palacsinta. 

Az üde szellő és a kellemes napfény az ablakokon keresztül jut házikó belterébe, az árnyékolók pedig nem utolsó sorban félárnyékot is biztosítanak majd a forró nyári napokon. A szürke tetőszerkezet valódi cseréptetős épület hangulatát hozza vissza. A házikó minőségi erős falrendszerből áll és elsőosztályú műanyagból lett megalkotva. A kis kunyhóra jellemző a tartósság az időjárási viszonyokkal szemben. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni, a műanyag felület sima és bársonyos a tapintásra. Méretei ennek az elsőosztályú gyerek házikónak 105*110*127 cm, magassága 127 cm és teljes hossza 110 cm. Ez a pompás kisház beltéren is használható, tehát a gyerekszoba éke is lehet, összeillesztése és szétszedése egyszerű.

Sweety Corner házikó tökéletes választás kis szakácsok, boltosok, vállalkozók részére, akik élményekkel teli játszadozásra vágynak. Kis kuckóban való móka fejlesztően hat a kommunikációs és nyelvi készségek fejlődésére, játék közben egyaránt bővül a gyerekek szókincse, szerepjátékok közben közelebb kerülnek a felnőttek világához. Nagyon fontos a felelősségtudat felélesztése a gyerekekben, ebben segítségükre lesz a házikó. A kis kunyhócska csodaszép színkivitelezése serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére, kis kuckóban való móka alatt szinte mesében fogják magukat érezni a kis lurkók.

Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A Smoby játékok műanyaga erős, tartós, de egyben lágy, selymes és bársonyos a tapintásra. Mindegyik Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekeit játék közben elkerülje az esetleges sérülés veszélye. Smoby játék a legjobb választás, mellyel gyermekét megajándékozhatja.

Jellemzői:

  • magasan minőségi műanyag házikó
  • cukrászda 18 kiegészítővel
  • 3 ablak, 2 árnyékoló és 1 zsalugáter
  • tartós falrendszer
  • a tetőszerkezet valódi tetőcserepeket imitálja
  • rangos francia dizájnőrök tervei szerint készült
  • erős és tartós
  • magas súlyának köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságaival szemben
  • minőségi francia termék
  • lekerekített élek, bársonyos felület
  • megfelelő fiúknak és lányoknak egyaránt 2 évtől
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek105*110*127 cm
Termék magassága127 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg14,1 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.