Házikó PalPlay szerelőasztallal és satuval

Termék leírása

Ez a PalPlay házikó egy csodás, színes játszóház gyerekeknek. Ez a gyerek házikó 111 cm magas. Csodálatos piros, sárga és zöld színkombinációban pompázik. A gyermek házikó kinyitható sötétítőkkel és kétszárnyú kerti bejárati ajtóval van felszerelve. A házikó egyik felén a szerelőasztal helyezkedik el szorítóval és szerszám rendszerezővel. Ez egy remek gyermek házikó kis munkásának, aki hosszú órákat fog benne eltölteni. Biztonságosságáért ellenálló és szilárd műanyag falai kezeskednek. A PalPlay gyermek házikó egyszerűen összerakható és szétszedhető.

A szerszámok között egy satut is talál. A házikó világos, szellős és tágas. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Minőséges és ellenálló műanyagból készült, amely időtálló. A PalPlay gyerek játszóház főleg kisfiúknak alkalmas, aki gyermekkora emlékezetes pillanatait fogja eltölteni házikójában. A gyerek házikó kertje vagy udvara díszévé válik. Ez egy tágas házikó, kényelmesen játszik benne egyszerre 2 vagy több gyerek is. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit is. A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is.

A játszóház a fából készült házikókkal ellentétben szép színes, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A PalPlay gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek beteljesedett álma. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A gyermek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető, ezért ha gyermeke már nem használja, elrakása nem foglal sok helyet. Ez a gyermek kerti játszóház minden gyermek arcára mosolyt csal.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Méretek101*108*111 cm
Termék magassága111 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.