Házikó Triangle Villa PalPlay

Termék leírása

A PalPlay Triangle Villa gyerek játszóház egy csodálatos gyerek házikó tarka színkombinációban. A gyermek házikó gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. A házikó magassága 126 cm, hosszúsága 102 cm és szélessége 95 cm. A gyerek házikó nagyon szilárd és stabil, nyitható sötétítőkkel és kerti ajtóval felszerelt. Ügyesen elfér egy kis gyerekszobában is. A házikó háromszög alapú. Biztonságosságát minőséges és ellenálló műanyagjai biztosítják. Elegendő játékteret biztosít gyermekének. A gyerek házikó csodás és sok ablakának és nyílásának köszönhetően nagyon szellős. A forró nyári napokon elegendő friss levegőt és árnyékot biztosít gyermekének.

A PalPlay gyerek játszóház piros-kék-sárga-barna színkombinációban tündököl. A Triangle Villa gyerek házikó minőséges és ellenálló műanyagból készült, amely kezeskedik az időtállóságért. Kislányoknak és kisfiúknak egyaránt alkalmas. A gyerek házikó tökéletesen beillik kertjébe vagy udvarába. Műanyagja kellemes tapintású. Nagyon egyszerű az összerakása és a szétszedése. A gyerekek szeretnek saját házikójukban játszani, amely gyerekkoruk részévé válik. A gyerek házikóban egy és egyszerre több gyermek is kényelmesen játszik. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit is.

A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is. A játszóház a fából készült házikókkal ellentétben szép színes, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A PalPlay gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek beteljesedett álma. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A gyermek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető, ezért ha gyermeke már nem használja, elrakása nem foglal sok helyet. Ez a gyermek kerti játszóház minden gyerkőc arcára mosolyt csal.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Méretek95*102*126 cm
Termék magassága126 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.