Hinta Activity Swing BIG teherbírása 70 kg magasságilag állítható 5 évtől

Termék leírása

Lepje meg gyerkőcét minőségi és menő Activity Swing lengő laphintával a német BIG vállalat műhelyéből. Időtlen hinta tökéletes választás fiúknak és lányoknak egyaránt már 5 éves kortól. A hinta minőségi és tartós műanyagból készült zöld ülőrésszel és erős kötéllel, melynek hossza 90 cm-től 165 cm-ig állítható. A hinta teljes teherbírása 70 kg, magasan minőségi kialakítása biztonságos hintázást eredményez. A kényelmes és ergonomikus ülőke méretei 36*17 cm, így a gyerkőcöket az órákhosszat tartó hintázás sem fogja megviselni.

Activity Swing gyermek laphinta univerzális köszönhetően az átgondolt kialakításnak, könnyen a kicsik igényeihez alakítható. Megfelelő bel és kültéri használatra egyaránt. A kellemes nyári napokon könnyen felakasztható faágra vagy mászókára, a hidegebb napokon pedig a szoba mókás kiegészítője is lehet. Többfunkciós laphinta Activity Swing az egyszerű hintázáson kívül más élményt is nyújt - ha az ülőkét magasabbra állítják és gyermeke kezeivel kapaszkodik a hinta ülőrészébe és lábacskáival tolja el magát a talajtól. Az ülőkén kapaszkodók lettek kialakítva erre a célra, megfelelően a gyermek kezecskékhez.

BIG laphinta színét UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben, így a hinta színkivitelezése több év használata után sem fakul meg. Műanyag erős, tartós és kellemes a tapintásra. Laphintán való hintázás minden gyermek számára különleges élmény és közkedvelt elfoglaltság már a korai fázistól. Kisfiúk és kislányok a hintázás közben erősítik izomzatukat, erősítik egyensúlyérzéküket és stabilitásukat. BIG hinta egész évben kihasználható, szabadban és szobában egyaránt. Szinte bármilyen felületre felerősíthető, tárolása egyszerű, illetve könnyen megunkkal is vihetjük nyaralásokra vagy kirándulásokra.

BIG német gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. BIG márka oda figyel a termékei biztonságosságára, a felhasznált alapanyagok nem csupán minőségiek, de egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek36*17 cm
Termék magassága90-165 cm
Teljes hosszúság165 cm
Állítható magasságIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,5 kg
Maximum terhelés70 kg
Note90 - 165 cm
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO190 Tenis
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.