Hinta Elefánt BIG mozgatható fülekkel 1-5 éves korosztálynak

Termék leírása

A BIG elefánt libikóka egy pompás mozgásfejlesztő játék 1-5 éves gyerekek számára. Valósághű szürke-kék színkivitelezésével első látásra elnyeri a csöppségek tetszését. Ergonomikus ülése órákon át biztosítja a kényelmet. A libikóka vidám elefánt formában lett kialakítva mozgó fülekkel, melyek egyben kapaszkodóként is szolgálnak. A játék minőségi műanyagból készült, amely ellenál a próbáltatásoknak, tapintásra viszont nagyon kellemes. A nagyszemű, kedves elefánt gyermekei hű társa lesz a tavaszi játékok során.

Formája révén a hinta nagyon stabil és biztonságos. Használható a kertben, udvaron, és a gyerekszobában is. Alacsony súlya (4,9 kg) lehetővé teszi egyszerű szállítását. A libikóka teljes mérete 85*34*50 cm, magassága 50 cm. A BIG gyártó játékának teherbírása 50 kg, lábtámaszai csúszásmentesek. A játékon való hintázás hozzájárul a csípő ízületek megfelelő fejlődéséhez és erősíti az alsó és felső végtagok izomzatát. A vidám motívum ösztönzően hat a fantáziára és kreativitásra. A játék óvodákba is ajánlott.

A német BIG vállalat csúcsminőségű műanyag játékok gyártásával foglalkozik. A BIG márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellemzői. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de egészségre ártalmatlanok. A BIG játékok felülete UV szűrővel van kezelve, amely garantálja, hogy a játék színei évek múltán sem veszítenek élénkségükből. Eredeti dizájn, modern gyártási folyamat és minden igényt kielégítő játékok – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek85*34*50 cm
Termék magassága50 cm
A csomagolás méretei78*39*35 cm
Teljes hosszúság85 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,9 kg
Maximum terhelés50 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO190 Tenis
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.