Plüss hinta kutyus Les Amis Caramel Kaloo finom puha plüssből 12 hónapos kortól krémszínű-bézs 12 hó-tól

Termék leírása

Plüss babahinta kutyus Les Amis Caramel sajátos francia dizájnban a Kaloo vállalattól egy gyönyörű plüss hinta, amellyel örömet szerez kislány és kisfiú részére 12 hónapos kortól. Hinta fa konstrukcióval lett kialakítva mosolygós kutyus formában lágy krém és bézs színkombinációban. Hinta kutyus puha üléssel rendelkezik és támasszal, amely biztosítja a kényelmes ülést legkisebbek számára. Hintázás közben a gyermek a fa fogantyúkban kapaszkodik. A gyermek hita konstrukciója minőségi masszív fából készült sima felülettel, természetes színben. A gyermek hinta kutyus lágy és bársonyos plüssből készült kellemes krémszínben, ezért is gyönyörű játék kislány és kisfiú részére egyaránt. Gyerekek a plüss kutyushintával hosszú ideig fognak játszani.

Gyermek hinta méretei 58*29*50 cm és megfelelő gyerekek részére 1-től 3 éves korig. Egyedivé a hinta kutyust a hosszú fülei teszik és a világoskék kendő a nyaka körül. Gyerekek hintázás közben fejlesztik finom motorikus képességeiket, erősítik lábizmaikat és szintén mozgási képességeiket. Játéknál nem kell aggódni, hogy a kicsi kóstolgatni vagy rágni fogja. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Hintaló kutyus kivitelezésben időfeletti játék, amely egészségre ártalmatlan és ellenálló alapanyagokból lett megalkotva. Egyedi kivitelezése, dizájn, színek és mókás hintázás garantálja, hogy ezzel a játékkal minden kslány és kisfiú egyaránt szívesen fog játszani.

Plüss gyerekjátékkal való játék nagyon fontos a gyermek fejlődésében, fokozza agyuk aktivitását, formálja személyiségét, fejleszti képességeit és készségeit. Kaloo hinta kutyus hozzájárul a gyermek mentális és fizikai fejlődéséhez. Játékokkal való manipuláció közben fejlődik a finom motorika, különféle felületek felfedezésével gyarapítja tapintási érzékenységét. Kaloo gyerekjátékok a francia szépérzéket és tökéletességet jelenítik meg. Ez a gyerekjáték köszönhetően egyedi kivitelezésének, lágy színeknek és sima felületének kedvenc játékává válik minden gyerkőcnek. Kaloo szem előtt tartja a legkisebbek szükségleteit és vágyait, akik ezért is a Kaloo játékokkal elégedetten és biztonságban érzik magukat.

Francia Kaloo vállalat több mint 16 éve foglalkozik puha plüssjátékok és kiegészítők gyártásával egyedi kivitelezésben minőségi anyagokból francia dizájnban. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon. A maximális biztonságon kívül a játékok ennek a francia márkának atraktív kivitelezéssel is kítűnik a piacon és gyerekeknek az egész világon szerez örömöt. Plüss hinta kutyussal szép pillanatokat ajándékozhat gyermekének és örömet szerezve a mozgással.

Jellemzői

  • hinta kutyus lágy plüssből kényelmes támasszal
  • kellemes színkivitelezésben
  • megfelelő gyerekeknek 12-től 36 hónapos korig
  • méretei 58*29*50 cm
  • egészségre ártalmatlan alapanyagokból
  • fejleszti a gyermek motorikáját, tapintási érzékenységét, mozgási készségeit
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánygyermek
Kor12 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek58*29*50 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbézs
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...