Plüss hintaló mackó Flocon Rocking Les Amis Kaloo 57 cm magas 12-36 hó korosztálynak

Termék leírása

Plüss hintaló mackó Flocon Rocking egyedi francia dizájnban a Kaloo vállalat Les Amis kollekciójából egy gyönyörű plüss hinta, amellyel garantált örömet szerez gyerekeknek 12 hónapos kortól 36 hónapos korig. A hintaló most cuki jegesmedve alakját vette fel, puha ülőrésze háttámlával garantálja a kényelmes üldögélést. Hintázás közben a kicsi a mackó fején lévő fogantyúkba tud kapaszkodni, amelyek természetes fa színben lettek megalkotva. A gyermek hintaló lágy és bársonyos plüssből készült. A hintaló alapzata minőségi masszív fából készült sima felülettel szintén természetes fa színben. Jegesmedve valósághű benyomást kelt, a nyakát díszítő kék kendőtől még cukibbnak tűnik. 

Gyerekek a hintamackóval hosszú ideig fognak játszani, miközben fejlődika finom motorikus képességük és mozgási ügyességük. Gyermek hintaló időfeletti játék, elegáns benyomást kelt, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsol. A hintának köszönhetően a kicsik több felülettel is megismerkednek, így játék közben tapintási érzékeik is fejlődnek. Időtlen hintaló minőségi és egészségre ártalmatlan alapanyagokból készült, teljesen biztonságos legkisebbek számára is. Minden Kaloo játék szigorúan tesztelt, megfelelnek a minőségi és biztonsági feltételeknek. Méretei a hintának 33*68*57 cm, miközben teljes magassága 57 cm. 

Francia Kaloo vállalat több mint 20 éve foglalkozik puha plüssjátékok és kiegészítők gyártásával egyedi kivitelezésben minőségi anyagokból francia dizájnban. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon. A maximális biztonságon kívül a játékok ennek a francia márkának atraktív kivitelezéssel is kítűnik a piacon és gyerekeknek az egész világon szerez örömöt. Kaloo gyerekjátékok a francia szépérzéket és tökéletességet jelenítik meg. Kaloo szem előtt tartja a legkisebbek szükségleteit és vágyait, akik ezért is a Kaloo játékokkal elégedetten és biztonságban érzik magukat.

Jellemzői

  • hintamackó lágy plüssből kényelmes támasszal
  • kellemes fehér színvilág 
  • megfelelő gyerekeknek 12-től 36 hónapos korig
  • egészségre ártalmatlan alapanyagokból
  • fejleszti a gyermek motorikáját, tapintási érzékenységét, mozgási készségeit
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek33*68*57 cm
Termék magassága57 cm
A csomagolás méretei57*28*51 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.