Homlokrakodó Wheel Loader Power Worker BIG munkagép 47 cm gumikerekekkel 2 éves kortól

Termék leírása

A Wheel Loader Power Worker homlokrakodó egy pompás játék munkagép, amely gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. A munkagép egyedi narancssárga-szürke színkombinációban készült. Minőségi gumikerekei garantálják az homlokrakodó stabilitását és nem károsítják a padló burkolatát. A munkagép elülső részén található mozgatható gémszerkezet kezelése nagyon egyszerű. Az ellenálló és minőségi műanyag elemeknek köszönhetően az autó éveken át kitart. A gémszerkezet valamint a rajta lévő kotrókanál is önnálóan mozgatható. Az elsőostályú játék kis részektől mentes és kültéren, beltéren egyaránt használható.

A játék fejleszti a gyermek fantáziáját, motorikus készségeit és logikai gondolkodását és ezzel órákra leköti őt. A játék élei lekerekítettek, méretei 47*20*23 cm, teljes hossza 47 cm, magassága 23 cm. A BIG homlokrakodó UV szűrővel van ellátva, amely megvédi a játék színeit a kifakulástól. A BIG termékeit független intézetek tesztelik, melyek alátámásztják minőségüket.

A BIG teherautót a TÜV Rheinland német felügyelő hatóság tesztelte összhangban a szigorú biztonsági GS szabványokkal. A német BIG márka csúcsminőségi játékai nemzetközi szinten is díjazottak. A márka logója, a bivaly, az erő, ellenállóság és robusztusság szimbóluma, és pontosan ezek a tulajdonságok jellemzik a márka termékeit. A BIG márka nagy hangsúlyt helyez termékei biztonságosságára, ezért gyártásuknál minőségi és egészségre ártalmatlan anyagokat használ. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek47*20*23 cm
Termék magassága23 cm
Teljes hosszúság47 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,0 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.