Homokozó asztal homokra és vízre cédrus Aksent sand&water table Exit Toys piknik 2 paddal fedéllel

Termék leírása

Cédrus homokozó asztal homokra és vízre Aksent a holland Exit Toys műhelyéből végtelen örömforrás fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól. Időtlen homokozó térfogata 32 kg/16 liter, robosztus és erős lábakon áll minden oldalról megközelíthető, így akár több gyerkőc közös szórakozását is lehetővé teszi. Az asztalkában 2 kivehető tároló is helyet kapott elsőosztályú műanyagból, melyek feltölthetőek homokkal és vízzel, így a gyerekek teljes mértékben kiélhetik kreativitásukat és fantáziájukat a nedves anyag modellezése, alagút ásása és várak építése közben.

Többfunkciós homokozó lefedve akár klasszikus asztalként is kihasználható, de a gyerekek értékelni fogják a 2 padot is, melyek teherbírása 45 kg, így az asztalnál kedvükre már uzsonnázhatnak, rajzolhatnak és legózhatnak is akár. Homokozó méretei 120*50*94 cm, miközben teljes magassága 50 cm és súlya 15 kg. A tárolóhelyek vízre és homokra könnyen kivehetőek és tisztíthatóak, a gyerekek kedvenc játékaikat is tárolhatják bennük.

A gyártás során elsőosztályú cédrusfát használtak FSC 100% minősítéssel, amelyet a szigorú erdészeti előírásoknak megfelelő fakitermeléssel nyernek. Cédrusfa nem hasad, nagymértékben ellenáll az esőnek, nedvességnek és a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak is, ezért a korhadással is felveszi a kesztyűt. Homokozót nem szükséges bármilyen védőanyaggal kezelni, elegendő összeszerelni és a gyerekek máris birtokba vehetik új birodalmukat. Játszadozás közben fejlődik finom motorikájuk, fantáziájuk és elképzelőerejük. 

Holland Exit Toys márka már hosszú évek óta halmozza el kicsiket és nagyokat elsőosztályú outdoor termékekkel. Exit Toys termékek megfelelnek a legszigorúbb EU-s normáknak és szabványoknak, TÜV, CE, EN71 tanúsitványokkal rendelkezik. Homokozó asztal egyedi holland stilusban lehetővé teszik a gyerekek számára több időt tölteni a friss levegőn, kreativan fejlődni és közelebb kerülni a természethez. Köszönhetően a minőségi természetes alapanyagnak nagyon sokáig fogja a családot szolgálni.


Ezt az árut higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, ha a védőcsomagolásból kivették.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyHolland gyártmány
Méretek120*50*94 cm
Tömeg15 kg
Maximum terhelés45 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.