Homokozó BIG takaróponyvával 152*152 cm 12 hó-tól

Termék leírása

tágas BIG homokozó az adott termékcsoport legnépszerűbb termékeinek egyike. A Big német gyártó homokozójába térfogatának kӧszӧnhetően akár 200 kg homok is fér. Ezáltal a kínálatunk legnagyobb homokozója. A színes műanyag gerendák hagyományos négyzet alakot formálnak, melynek külső méretei 152*152*24 cm, belső méretei 120*120 cm. A termék használata 12 hónapos kortól ajánlott. Óriási előnye a praktikussága, hiszen nehány másodperc alatt szétszedhető, áthelyezhető és ismét gyorsan ӧsszeszerelhető. A homokozót egy takaróponyva egészíti ki, amely védelmet nyújt a víz és szennyeződések ellen.

A homokozóban a gyerekek órákon át eljátszanak. A gyermek biztonsága érdekében a homokozó élei lekerekítettek. A BIG német gyártó a praktikusságot is szem előtt tartja, hiszen ha a tél folyamán a homokozót beltérben szeretné tárolni, elég csak nedves kendővel áttӧrӧlni és máris tiszta és tárolásra kész. A takaróponyvával rendelkező BIG homokozó UV szűrőt tartalmaz, mely védi a színeket a forró nap sugarai ellen, ezek így az évek során sem veszítenek élénkségükből. A BIG termékeket független intézményekben tesztelik, ami garantálja a termékek minőségét. A homokozó minőségi és stabil műanyagból készült. A BIG gyártó termékeire 3 éves garancia vonatkozik.

tágas, takaróponyvával rendelkező BIG gyerek homokozót a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. A BIG  német gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészségre sem ártalmasak. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek152*152*24 cm
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei138*26*50 cm
Teljes hosszúság152 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg12,5 kg
Maximum terhelés50 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.