Homokozó vízi pályával Sandy BIG fedéllel térfogat 239 liter 138*138 cm zӧld 12 hó-tól

Termék leírása

BIG Sandy homokozó az adott termékcsoport legnépszerűbb termékeinek egyike. A BIG német gyártó homokozójába térfogatának kӧszӧnhetően 389 kg homok fér. A homokozó fedéllel is rendelkezik, amely védelmet nyújt  a szennyeződések ellen. A zӧld színű hagyományos négyzet alakú homokozó külső méretei 138*138*24 cm, belső méretei 100*100 cm. A termék használata 12 hónapos kortól ajánlott. Óriási előnye a praktikussága, hiszen nehány másodperc alatt szétszedhető, áthelyezhető és ismét gyorsan ӧsszeszerelhető. A csomagolás része egy ӧsszecsukható fedél, melynek felületét kivésett útpálya egészíti ki így a kis gyermek a homokozás mellet kis autókkal is szórakozhat. Ha az útpályát vízzel tӧlti fel, máris hajó csatornát kap. A fedél a homokozó nagyon fontos és nélkülӧzhetetlen kelléke, hiszen kiválóan védi a homokot az állati ürülékektől és a szél által befújt szennyeződésektől.

A homokozóban a gyerekek órákon át eljátszanak. A gyermek biztonsága érdekében a homokozó élei lekerekítettek. A BIG német gyártó a praktikusságot is szem előtt tartja, hiszen ha a tél folyamán a homokozót beltérben szeretné tárolni, elég csak nedves kendővel áttӧrӧlni és máris tiszta és tárolásra kész. A BIG Sandy homokozó UV szűrőt tartalmaz, mely védi a színeket a forró nap sugarai ellen, ezek így az évek során sem veszítenek élénkségükből. A BIG termékeket független intézményekben tesztelik, ami garantálja a termékek minőségét. A homokozó minoségi és stabil muanyagból készult. A BIG gyártó termékeire 3 éves garancia vonatkozik.

tágas homokozót a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. A BIG gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészségre sem ártalmasak. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek138*138*27 cm
Termék magassága27 cm
A csomagolás méretei117*60*41 cm
Teljes hosszúság138 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg16,8 kg
Maximum terhelés383 kg
Tömeg L239
Note383 kg sand
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.