Kétrészes homokozó Watershell Pink BIG kagyló 2*100 l vízre és homokra 88*88*21 cm rózsaszín 18 hó-tól

Termék leírása

Kétrészes homokozó Watershell Pink a német BIG vállalat műhelyéből egy kiváló kerti gyerekjáték fiúknak és lányoknak 18 hónapos kortól. Csodaszép homokozó rózsaszín kagyló formában lett megalkotva, két különálló részből áll, melyek vízzel és homokkal is megtölthetőek, így nem csak homokozót varázsol gyeremeke elé, de akár medencét is. A homokozó mindkét része 100 l-es, ami 100 kg homokot és 100 l vizet fogad be. Kétrészes homokozó méretei összeillesztett állapotban 88*88*20 cm. 

Gyerekek imádnak a homokozóban naphosszat játszadozni. A homokozó élei lekerekítettek, így a játszadozás a kicsik számára teljesen biztonságos lesz. Német BIG vállalat gondolt a homokozó praktikusságára is, ha szeretné a homokozót télre elrakni, elegendő csupán nedves szivaccsal áttörölni és máris tiszta. A homokozó UV védelemmel lett kezelve, így a gyerekjáték éveken keresztül is megtartja szépséges színkivitelezését. A BIG termékek különböző intézményekben voltak tesztelve, ami garantálja a termékek minőségét.

A kétrészes homokozót a német ellenőrző hatóság TÜV Rheinland vizsgálta a GS szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek88*88*20 cm
Termék magassága20 cm
UV szűrőIgen
Tömeg2,1 kg
Tömeg L100 kg sand or 100 liter water
Note2 x
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.