Kagyló homokozó szett 2 darab ökobarát formákkal Double Mini Sand Pit Green Smoby locsolókannával és kislapáttal gereblyével szűk területekre 18 hó-tól

Termék leírása

Ökobarát Double Mini Sand Pit homokozó a francia Smoby vállalat műhelyéből minden gyerkőc kedvére tesz már 18 hónapos kortól. A kagyló alakú homokozó nagyon szép kék színben tetszeleg, 2 darabból áll, így a homokozó egyszerűen összecsukhatóvá válik. A homokozó mindkét eleme 35*35 cm kompakt méretekkel rendelkezik, miközben mindkét rész magassága külön 9 cm. Kompakt nagyságának köszönhetően bel- és kültéren egyaránt élményekkel teli szórakozást visz a kicsik mindennapjaiba. A homokozó ökológiai módon készült, a gyártás során 52%-ban újrahasznosított anyagot használtak fel, aminek köszönhetően jelentősen hozzájárulnak a környezetünk védelméhez. Lágy és lekerekített szélek gondoskodnak a biztonságos szórakozásról, a homokozó felülete kellemesen bársonyos élményt nyújt a tapintásra. 

A homokozóhoz 5-részes szerszám készlet is jár, melyekkel a homokkal való munka még egyszerűbb és mókásabb lesz a kis lurkók számára. Készletben található locsolókanna, hajó és pillangó alakú formák, gereblye és lapát. Többfunkciós homokozó a forró nyári napokon akár kis medenceként is kihasználható-  felengedik vízzel és felfrissülhetnek a kánikulában. Kompakt Double Mini Sand Pit homokozó erkélyen vagy teraszon is megállja a helyét. A Smoby Green kollekció játékait ugyanolyan minőség és tartósság jellemzi, mint a modern műanyag játékokat, csökkentik az ökológiai ráhatást és a gyerekeket a környezet védelmére ösztönzik.

A Smoby francia gyártó sok éves tapasztalattal rendelkezik a minőségi és biztonságos gyerekjátékok gyártása terén világszerte elnyerve ezzel a szülők elismerését. A Smoby gyártó által garantált minőségre Ӧn is számíthat. Termékei erősek, tartósak, egyben lágyan finomak a tapintásra, bársonyos élményt nyújtanak. A játékok élei lekerekítettek, így biztonságos játszadozást igér a gyerekeknek. Smoby termékek színkivitelezése fejlesztően hat az elképzelőerőre és fantáziára, feléleszti a kicsik érdeklődését. A játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek70*35*9 cm
Termék magassága9 cm
A csomagolás méretei35*35*9 cm
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.