Homokozó és veteményes minden házikóhoz Square Garden Sandpit Smoby 75 kg homokra/60 liter földre 76*76 cm 24 hónapos kortól

Termék leírása

Square Garden Sandpit 2in 1 homokozó és veteményes gyerekeknek 2 éves kortól. A nagyszerű játék ideális választás a kis kertészek számára. A többfunkciós homokozó lehetővé teszi a kreativitás és fantázia érvényesítését. Homokozás közben megtanulják a növénynevelés és ízletes zöldség termesztés alapjait. A homokozó 4 erős és ellenálló műanyag falból áll, gyönyörű szürke kivitelben készült és csiga motívummal díszített. A homokozó részét képezi a védőszőnyeg is, amely elszigeteli a homokozót a talajtól.

A homokozó akár 75 kg homokot is képes befogadni, és lehetővé teszi a különböző homokvárak és alagutak felépítését saját fantázia és képzelet szerint. A termék egyúttal kertként is szolgálhat, amelybe 60 liter földet önthetünk. A saját kertben való tevékenykedés hozzájárul a természettel való pozitív kapcsolat kialakításához, ráadásul játék közben a gyerekek friss levegőn töltik az időt. A 2in1 homokozó és kert egyben remek kiegészítője minden Smoby házikónak, de önállóan is használható.

A homokozó lekerekített élekkel rendelkezik a biztonságos játék érdekében, műanyag falai erős és ellenálló műanyagból készültek. Kompakt méreteinek köszönhetően 76*76*17 cm kisebb kertben is elfér. A homokozó felületét UV szűrő védi a kifakulástól. A francia Smoby gyártó odafigyel a környezet védelmére is, a termék gyártásánál 100% újrahasznosítható műanyagot használ, amely ismételten újrahasznosítható.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos játékot és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok ösztönzően hatnak a fantáziára, képzelőerőre, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek76*76*17 cm
Termék magassága17 cm
A csomagolás méretei19*19*80 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg L60 L / 75 kg sand
Note100% recyclable plastic
Színszürke
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.