Tartozék hurkok flexibilis autópályához Flextrem Discovery Superloops Set Smoby függőleges és vízszintes 2 drb

Termék leírása

Dupla hurok tartozék a FleXtrem Discovery flexibilis autópályához. Ez a pompás kiegészítő ideális a francia Smoby gyártó flexibilis autópályák bővítéséhez. Az időtlen 23-részes készlet horizontálisan és vertikálisan is rögzíthető a pályához. A kis autó így a pályán akár le fejjel is átrobog. A kiegészítő elem hozzájárul a fantázia és műszaki gondolkodás érvényesítéséhez. Az elem minőségi és ellenálló műanyagból készült és teljes mértékben a gyerekek kis kezeihez van alakítva és rögzítése nagyon egyszerű.

Az építőelemek fejlesztik a gyerekek finom motorikáját, mozgás készségeit, valamint logikai és térbeli gondolkodását. A FleXtrem autópályák kiegészítői számos játéklehetőséget kínálnak, segítségükkel a gyerekek szélesre tárják fantáziájuk, érvényesíthetik kreativitásukat. A versenyzős és szerelős szerepjátékok révén közelebb kerülnek a felnőttek világához, élvezhetik a győzelem nyújtotta örömet és a minőségi pálya építésénél növelhetik önállóságukat. Mivel a játék több gyermek játékát is lehetővé teszi, ideális eszköznek számít a kommunikációs készségek valamint együttműködés fejlesztésénél.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót töltenek be az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek39*39*36 cm
A csomagolás méretei28*11*32 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,05 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.