Hűsítő rágóka BIG piros-kék 6 hó-tól

Termék leírása

Hűsítő rágóka BIG enyhíti a fogzás miatti ínyfájdalmakat. BIG rágóka egészségre ártalmatlan műanyagból készült és masszírózó felületű, mely lágy fájdalomenyhítő hatást nyújt az ínynek. Rágóka kisautó formában tündököl, 5 hónapos kortól ajánlott a csöppségeknek és eljátszanak vele kislányok és kisfiúk egyaránt. A rágóka teste kis golyókat rejt, így a játék még csörgőként is funkcionál, több szórakozást nyújt majd csöppségének. Hogy a játék megfelelően funkcionáljon és enyhülést nyújtson fogzás ideje alatt, a rágókát egy órára a hűtőbe kell tenni. A hideg rágóka texturált felülettel, mely lágyan masszírozza a fájó ínyt, azonnali enyhülést nyújt a picinek.

BIG vállalat hansúlyozza, hogy a rágóka törvényi előírásoknak megfelelően lett előállítva és a felhasznált anyagok nem tartalmaznak káros biszfenol A vegyületet, tehát nem kell aggódni csemetéje egészsége miatt. A BIG márka oda figyel biztonságos termékek gyártására, a felhasznát termékek ártalmatlanok az egészségre és újrahasznosítható, nem károsítja a környezetet. A felhasznált technológia garantálja a biztonságos terméket gyerekekkel szemben. Gyermek rágóka BIG minden éle lekerekített, ezáltal minimalizálva van a sérülés kockázata. A BIG termékeket független intézményekben tesztelik, ami garantálja a termékek minőségét. A BIG gyártó termékeire 3 éves garancia vonatkozik.

Piros - kék BIG rágókát a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészségre sem ártalmasak. Az összecserélhetetlen dizájn, a  modern gyártási eljárások és a gyermekek igényeinek megfelelő játékok – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek10*9*1 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,1 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.