Húzható hernyó Caterpillar Cotoons Smoby elektronikus fénnyel és dallamokkal 12 hó-tól

Termék leírása

Szerezzen örömet gyermekének elektronikus játékkal, mely első pillantásra leveszi Őt a lábairól fény és hangeffektekkel. Húzható hernyó Caterpillar Cotoons Smoby egy kiváló készségfejlesztő játék gyerekeknek 12 hónapos kortól. Húzható hernyó a népszerű Cotoons figurával van kiegészítve. A hernyócska ragyogó színei felkeltik a kicsik figyelmét és el sem fognak tudni szakadni a játéktól. Hernyó elülső részére madzag lett erősítve, így huncut gyerkőce bárhova magával húzhatja kedvenc új játékát és meg sem kell magát erőltetnie hozzá.

A készségfejlesztő játékon keresztül gyermeke betekintést nyer a színek világába. A hernyó hátán 3 színes gömb kapott helyet, melyeket ha a megfelelő helyre illeszti csöppsége, vidám fényekkel és dallamokkal jutalmazza gyermekét. A hernyó hatsó részén Punky Cotoons figura gondoskodik a mókáról, mely akár a játékról egyszerűen levehető és csemetéje külön is tudja szeretgetni a kedves zebrácskát. Gyermeke a játékon keresztül megismerkedik a színekkel, fejlődik finom motorikája. Méretei a készségfejlesztő játéknak 32*13*16 cm és 3x AAA/LR03 elemre működik, melyek a csomag részét képezik.

Smoby egy neves francia játékgyártó cég. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes bársonyos tapintású, élei lekerekítettek. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A műanyag gyerekjátékok ragyogó színei nagyon jó hatással vannak a gyerekek fantáziája és elképzelőereje fejlődésére.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek32*13*16 cm
Termék magassága16 cm
A csomagolás méretei14*34*21 cm
Teljes hosszúság32 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,5 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 included
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.