Húzható szerszámos kiskocsi Mecanics Trolley Écoiffier szerszámokkal 19 részes 18 hó-tól

Termék leírása

Húzható kiskocsi szerszámokkal Mecanics Trolley a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy nagyszerű és praktikus gyerekjáték minden kisfiú részére már 18 hónapos kortól, akik előszeretettel figyelik és utánozzák a szorgoskodó felnőtteket. Kerekeken guruló kiskocsi könnyű és négy kerekének köszönhetően nagyon könnyű vele a manipuláció is. Praktikus húzókarral lett kialakítva, így a kis ezermesterek kényelmesen bárhova magukkal vihetik a nélkülözhetetlen szerszámokat. Écoiffier kiskocsi 19-részes, minden szükséges szerszámot tartalmaz, melyre egy ezermesternek szüksége lehet. 

A kiskocsin praktikusan el lett helyezve a fúrógép, csavarhúzó, kalapács, csavarok, anyák, kombinált fogó és francia kulcs. Kis mesterember építhet, csavarozhat, fúrhat, minden a fantáziáján múlik. Az egész kiskocsi, beleértve a szerszámokat is, minőségi és tartós műanyagból készült, mely évekig kitart, tapintásra kellemes érzést nyújt. Nagyon szép piros és sárga színben pompázik szürke részletekkel kiegészítve, mely a kiskocsinak üdítő és játékos külcsínt biztosít. A szerszámok az apró gyermeki kezecskék részére lett kialakítva, így gond nélkül fog tudni a gyerkőc játszani velük. 

Az Écoiffier francia gyártó minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Termékei megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért a legkisebbek szórakoztatására is alkalmasak. A francia Écoiffier gyártó játékai a legújabb irányzatok által befolyásolt egyedi dizájnnal, a gyártási folyamat alatti biztonsági kӧvetelmények betartásával és a méltányos áron kapható minőséggel jelentősen külӧnbӧznek a Kínában legyártott termékek tӧbbségétől. A gyártó szem előtt tartja a kӧrnyzetvédelmet is, ezért tagja az Eco Emballage és a Der Grüne Punkt programmoknak. A termékek előkészítésénél újrahasznosítható alapanyagokat és egészségre ártalmatlan festékanyagokat használ. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek67*26*43 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.