Húzható kiskocsi cukornádból Bio Sugar Cane Beach Cart Smoby vödörrel a Smoby Green 100% újrahasznosítható kollekcióból 18 hó-tól

Termék leírása

Ökobarát játékok a Smoby Green termékcsaládból hozzájárulnak a bolygónk védelméhez. Húzható kiskocsi cukornádból Beach Cart a francia Smoby műhelyből tökéletes ajándék minden gyerkőc részére már 18 hónapos kortól. Csodálatos kiskocsi lágy kékes-narancs színkombinációban pompázik és tenger világa ábra díszíti. Fiúk és lányok nagy örömmel veszik birtokba a kocsihoz tartozó 5-részes készletet is, melyek közt meglelhető a vödör, lapát, gereblye, vitorlás homokozó forma és szita is. Ez a csodálatos játék 100%-ban újrahasznosítható, a műanyag 90%-ban szerves anyagból, tehát gyorsan növekvő cukornádból lett kinyerve. 

Időtlen játékszett nagyon hosszú ideig fogja gyermekét szórakoztatni, udvaron, kertben, homokozóban vagy kirándulások, nyaralások során is a kedvenc lesz. A Smoby szerszámokkal a homokozóban való munka könnyedén fog menni, várak és barlangok építése gyerekjáték lesz a csöppségek számára. A zöld húzókarnak köszönhetően a nélkülözhetetlen szerszámokat a kiskocsin könnyen magukkal vihetik a gyerekek, bármerre is indulnak útnak. Játékos módon fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk, megtanulnak a szerszámokkal megfelelően bánni és dolgozni, játék közben feléled fantáziájuk és elképzelőerejük is egyaránt. Francia dizájn kombinálva tapintásra bársonyos műanyaggal első pillantásra elrabolja a gyermekek szívét. 

Francia Smoby vállalat nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, így a terméket stílusos csomagolásban kínálja erős kartonpapírból, mely szintén 100%-ban újrahasznosítható. A fenntartható műanyag játékok gyártása jelenleg minden gyártó számára komoly kihívást jelent. A növényi eredetű műanyag játékok ugyanolyan minőségiek, tartósak és sima felülettel rendelkeznek, mint a klasszikus műanyagból készült, kőolajból előállított játékok, így a különbség szinte észrevehetetlen. Pontosan ezért is az ökobarát játékok egyre elterjedtebbek a világon. Méretei a kocsinak 44*27*24 cm, a vödör 19 cm magas. 

Smoby egy híres francia gyártó cég, mely a legjobb minőségű műanyag játékokat produkálja. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima, bársonyos tapintású műanyag. Minden játéknak lekerekített az éle, így a gyerekek a gondtalan, vidám játék során biztonságban vannak, nem fenyegeti őket sebesülés. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek44*27*24 cm
Teljes hosszúság44 cm
Vödör magasság17 cm
Tömeg0,9 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.