Húzható kiskocsi Toy Story Smoby vödör szettel homokozóba (vödör magassága 17 cm) 18 hó-tól zöld

Termék leírása

Húzható kiskocsi Toy Story mesemotívummal a francia Smoby vállalat műhelyéből egy kiváló ajándék kisfiúk és kislányok részére egyaránt 18 hónapos kortól. Egyedi és modern zöld kiskocsiról a Toy Story mese kedvenc hősei mosolyognak vissza, akik izgalmas kalandjait gyerekek világszerte követik figyelemmel. Zöld vödrön Woody cowboy és Buzz Lightyear képe látható. A kiskocsi nagyon ügyes sárga színű praktikus fogókarral lett kialakítva, így csöppsége kényelmesen tudja maga után húzni, vagy akár maga előtt is tolni a játékot, telejesen a gyermek kezecskékhez lett kialakítva.

Kiskocsiba gond nélkül bármennyi homok pakolható, de játékok is, melyekre a kis gyerkőcöknek szükségük lesz a homokozóba vagy a játszótérre. Vödör, mely homok átszitálására alkalmas szitát, lapátot, gereblyét és kék színű Lightyear alakú homokozóformát is tartalmaz, tökéletesen kiegészíti a kiskocsit, gyerekek éveken keresztül fognak ezekkel a nagyszerű játékokkal játszadozni az udvaron. Kiskocsi és vödör szett nagyon jó hatással van a fantázia, elképzelőerő, finommotorika fejlődésére, és testvérek illetve barátok közti játék közben egyaránt fejlődik a kommunikációs készség is. Vödör magassága 18 cm.

Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek, tartós, ellenálló, de egyben lágy és sima a gyermek kezecskékhez, bársonyos a tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyermekeik a mókázás közben teljes biztonságban is legyenek a sérülésekkel szemben. Smoby játékok színe nagyon jó hatással van az elképzelőerő és fantázia fejlesztésére.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek44*27*24 cm
Teljes hosszúság44 cm
Vödör magasság17 cm
Tömeg0,9 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.